Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii ieşeni îi răspund lui Liviu Pop, care i-a acuzat că blochează proiecte: "Noi nu votăm cu genunche, ci cu gândul la binele şi viitorul oraşului"

PNL

Liberalii ieşeni se declară surprinşi şi contrariaţi de complicitatea şi de "manipulările iresponsabile" ale ministrului Educaţiei, Liviu Pop, după ce au fost acuzaţi de acesta că blochează construcţia de cămine noi pentru studenţi în oraş, potrivit news.ro.

Totodată, PNL Iaşi spune că reprezentanţii săi din Consiliul Local nu votează „cu genunche”, ci cu gândul la binele oraşului.

Liberalii ieşeni arată, într-un comunicat de presă, că sunt surprinşi şi contrariaţi de „mafia şi falsurile grosolane din zona de urbanism, dar şi de complicitatea şi manipulările iresponsabile ale ministrului PSD Liviu Pop”.

„Noi nu votăm cu genunche, ci cu gândul la binele şi viitorul oraşului. Ori dacă am legitima în continuare acest haos urbanistic care generează poluare, ambuteiaje în trafic şi sluţirea oraşului, am fi complici cu această conducere dezastruoasă a municipalităţii care este aservită samsarilor imobiliari, şi nu se află în slujba ieşenilor. Indiferent de cât de năuc ne vorbeşte ministrul analfabet al Educatiei Nationale, domnul Liviu Pop, despre un subiect ce nu îl cunoaşte, indiferent câtă propagandă jignitoare şi maliţioasă va face domnul Chirica din bani publici, vom continua să luptăm cu toate armele ca oraşul copiilor noştri să nu ajungă o înfundătură, cu un trafic paralizat complet, poluat şi incompatibil cu o viaţă normală”, se arată în comunicatul transmis de conducerea PNL Iaşi.

Liberalii mai spun că nu vor vota niciun plan urbanistic zonal în Consiliul Local până când primarul PSD Mihai Chirica nu va supune aprobării noul plan urbanistic general al oraşului, document „expirat de peste 10 ani şi ţinut în perfuzii prin hotărâri succesive de prelungire a valabilităţii”.

Ministrul Educaţiei Liviu Pop i-a acuzat duminică pe liberalii ieşeni că blochează construcţia de noi cămine pentru studenţi în oraş, cerând conducerii PNL să explice de ce reprezentanţii liberali nu au votat planurile de urbanism în Consiliul Local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.