Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii intră în focuri

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Liderii PNL au revenit din vacanță și se încep pregătirile pentru campania electorală din această toamnă. În finalul acestei săptămâni va avea loc Liga Aleșilor Locali ai PNL, prima mare adunare a liderilor centrali și locali, după alegerile locale.

Citește și: Cutremur în SRI: doi foști șefi rup tăcerea și denunță public abuzurile din interiorul Serviciului

Citește și: Ziua Z: Ponta ar putea fi exclus din avocatură

Liga Aleșilor Locali de la Brașov va fi un bun prilej pentru liderii PNL dea startul campaniei electorale, mai ales că aici vor fi prezenți primarii partidului. Principalul mesaj al liderilor PNL va fi să le ceară primarilor implicare totală în aceste alegeri, cunoscut fiind faptul că un primar, odată ce s-a ales, nu mai trage cu aceeași energie la alegerile parlamentare.

Reuniunea de la Brașov va mai fi marcată de un eveniment: va sosi sondajul la nivel național pe care l-a comandat PNL în această vară. Astfel, liderii PNL vor putea vedea care este punctul de plecare în această cursă și vor vedea care este potențialul real pentru alegerile parlamentare.

Interesant este că acest sondaj este prins și Dacian Cioloș, marea speranță a PNL pentru alegerile parlamentare. Fără o măsurare în prealabil, liderii PNL i-au făcut oferta lui Cioloș, însă acesta îi fierbe la foc mic.

Nici locul în care se desfășoară Liga Aleșilor Locali nu este întâmplător. Organizația PNL Brașov se află pe un butoi cu pulbere, asta pentru că de la centru a fost numită o conducere, care întâmpină dificultăți în teritoriu. George Scripcaru, primarul Brașovului, nu mai este, practic, în PNL, dar teoretic încă stăpânește o bună parte din organizație. Odată cu acest eveniment, Gorghiu și Blaga sunt așteptați să-și exercite rolul de pompieri în organizația PNL Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.