Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii pun presiune pe Klaus Iohannis: 'Mingea e în terenul preşedintelui'

presidency.ro
Klaus Iohannis

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat miercuri că PSD nu merită şansa de a guverna în continuare, menţionând totodată că "mingea este în terenul preşedintelui Iohannis".

"Premieră istorică: Guvernul PSD dat jos de PSD! (...) Şi-a făcut hatârul Liviu Dragnea. Dar România trebuie guvernată, pentru că există multe alte probleme mult mai importante decât răfuielile unui partid găunos, care refuză în unanimitate să se mai reformeze. Oricum ar fi, ruptura din PSD există şi pun rămăşag că se va adânci cu fiecare zi ce trece, mai ales după măcelul intern de zilele astea. Conducerea PSD nu prea mai are autoritate şi va avea din ce în ce mai puţină. (...) PSD nu merită şansa de a guverna în continuare! A demonstrat asta inclusiv propriilor săi alegători. Pentru PSD, guvernarea este doar o modalitate de a-şi servi interesele personale şi de grup, meschine şi ilegitime", a scris Gorghiu pe Facebook.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, afirmaţii fără precedent: 'Îmi cer IERTARE tuturor românilor' / VIDEO

Aceasta a ţinut să-i felicite pe liberali pentru "comportamentul exemplar" de la votul moţiunii. "Să nu uit să îmi laud colegii, care în ciuda tuturor ştirilor false de pe televiziuni s-au comportat exemplar. Am fost o echipă! Există şi o parte bună a poveştii: mingea este acum în terenul preşedintelui Klaus Iohannis. (...) Vor fi două săptămâni interesante", a precizat Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.