Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, refuzați de Monica Macovei și Nicușor Dan

monica macovei

Europarlamentarul Monica Macovei, liderul partidului M10, şi activistul civic Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul se declară neinteresaţi de o alianţă cu PNL. Refuzul celor doi vine ca un răspuns la afirmaţiile Alinei Gorghiu, de miercuri, de la Adevărul Live, când copreşedinte PNL s-a arătat interesantă de o colaborare M10 şi USB.

"Noi excludem o alianţă cu PNL pentru Primăria Capitalei", a precizat europarlamentarul Monica Macovei, la solicitarea Mediafax.

La rândul său, Nicușor Dan, a declarat că nu exclude un dialog cu PNL, afirmând, însă, că este puţin probabil ca PNL "să vrea cu adevărat o schimbare de politică în administraţia din Bucureşti".

"Noi ne luptăm de 10 ani pentru un alt mod de a face politică, diferit de cel pe care l-a făcut toată lumea, inclusiv, PNL până acum. Credem că este puţin probabil ca PNL să vrea cu adevărat o schimbare de politică în administraţia din Bucureşti, dar, da, vom sta de vorbă, dar vrem să vedem şi programul şi oamenii, dar îmi este greu să cred că…", a declarat preşedintele USB.

Nicuşor Dan a afirmat că Uniunea Salvaţi Bucureştiul nu ar fi de acord să îl susţină actualul candidat al PNL, Ludovic Orban, "indiferent de programul acestuia".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.