Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii se aruncă în brațele lui Oprea: Mulți cred că ar fi un premier bun

Andreea PAUL (3)

Abia a fost premierul Victor Ponta în judecată și liberalii se și gândesc la preluarea guvernării. Cum aritmetica parlamentară nu le dă prea mari șanse celor de la PNL, varianta cea mai accesibilă ar fi o alianță cu oastea generalului Gabriel Oprea.

Vezi și: Dragnea: PSD nu stă într-un Guvern condus de G.Oprea

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul a declarat, joi, ca "multi cred" despre Gabriel Oprea "ca poate sa fie un premier bun al Romaniei", adaugand ca "Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR. Deci e nevoie de acest parteneriat, cu UNPR si nu numai."

"Gabriel Oprea .. multi cred ca poate sa fie un premier bun al Romaniei si am avut putini premieri buni ai Romaniei. Vom vedea. Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR. Deci e nevoie de acest parteneriat, cu UNPR si nu numai. Discutia legata insa de premier al unei posibile unei majoritati. Sunt sigura ca va fi cel mai bun. In politica e bine sa nu excluzi pe nimeni mai ales cand esti in goana pentru a construi majoritate parlamentara" a afirmat Andreea Paul, citata de Realitatea Tv. 

Vicepremierul Gabriel Oprea sustine insa in continuare ca nu este interesat de functia de premier, chiar daca ar fi o varianta de luat in calcul. "Premier? Nu, vreau sa va spun ca poate as reprezenta o solutie, acolo unde sunt intotdeauna aduc un pic de siguranta, sunt un om serios, a te tine de cuvant, in toate guvernele ne am tinut de cuvant, in guvernul in care sunt acum prim ministru e Ponta."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.