Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii spun că au prins PSD cu o 'ȘMECHERIE FISCALĂ'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că transferul CAS şi CASS în sarcina angajatului reprezintă "o improvizaţie", "o şmecherie fiscală" care nu aduce nimic nou, dar care ar putea "să ascundă în spate" posibilitatea reducerii salariului net în sectorul public, scrie agerpres.ro.

"Această măsură nici nu se ştie dacă va fi sau nu va fi introdusă, iar eu m-am amuzat copios: în aceeaşi zi, premierul Tudose anunţa că nu se mai introduce această măsură de transfer a plăţii contribuţiilor către angajaţi şi, în aceeaşi zi, ministrul Finanţelor a emis un comunicat - cred că la două sau trei ore distanţă - care anunţa că totuşi se introduce această măsură. Nici nu mai ştii pe cine să crezi din actualul Guvern şi nimeni nu ştie la ce se poate aştepta în materie fiscală de la partidul de guvernământ.

Citește și: Dezvăluire EXPLOZIVĂ a comisarului Traian Berbeceanu! „Nu este LEGAL”

E o măsură care nu aduce nimic, dar trebuie să urmărim cu mare atenţie şi atrag atenţia să nu cumva să ascundă o încercare de a reduce cheltuielile bugetare prin scăderea salariului net în sectorul public", a afirmat Orban, la festivitatea dedicată Zilei Imnului Naţional, organizată de femeile liberale, în Parcul Cişmigiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.