Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Libia: Un grup armat a ocupat o televiziune apropiată autorităţilor de la Tripoli

tripoli soldati libia

Un grup armat a ocupat miercuri seară sediul al-Nabaa, un canal prin satelit libian apropiat autorităţilor ce controlează Tripoli, expulzând angajaţii după ce a suspendat retransmisia, au anunţat doi jurnalişti ai acestui canal, informează AFP. 

Programele postului al-Nabaa situat în centrul Tripoli au fost oprite complet după o jumătate de oră şi o bandă roşie a apărut cu menţiunea "Urgent", anunţând că "revoluţionarii din Tripoli au închis canalul discordiei şi instigării (la ură)" şi ameninţând cu alungarea tuturor celor care ar lucra acolo în viitor. 

Anterior, acelaşi canal a transmis declaraţiile şefului guvernului de la Tripoli Khalifa el-Ghwell, care l-a somat pe Fayez al-Sarraj, şeful guvernului de uniune susţinut de ONU, sosit în timpul zilei pe mare, să părăsească Tripoli. 

Membri ai parlamentului nerecunoscut cu sediul în capitală s-au exprimat la al-Nabaa pentru a denunţa sosirea lui Sarraj la Tripoli fără permisiunea autorităţilor la faţa locului, numindu-i pe ofiţerii care au facilitat această operaţiune "trădători".AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.