Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider ALDE, atac FURIBUND la adresa lui Daniel Constantin: 'Trădătorul inventează scenarii fantasmagorice'

alde.ro
alde

Vicepreşedintele ALDE, Andrei Gerea, a lansat critici dure la adresa fostului său coleg, Daniel Constantin după ce acesta din urmă a declarat recent că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îl va trăda pe Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Încă o LOVITURĂ pentru Dinu Pescariu. Afaceristul rămâne sub CONTROL JUDICIAR

"Guralivul domn Daniel Constantin își încearcă norocul la ruleta politicii în plină vară prin atacuri de cea mai joasă speță. Șantajistul și oportunistul domn Constantin se scaldă de ceva vreme într-un anonimat în care nimeni nu îl mai bagă în seamă. Singura lui variantă pentru a mai scoate capul în lumea politică e să aibă atacuri josnice la adresa celor care i-au asigurat un loc în Parlamentul României.

Escrocheria politică a lui Daniel Constantin a fost respinsă în mod clar de colegii din ALDE. „Ăla micu” se vrea brusc mare om politic, de când și-a construit o platformă politică fantomă. Ridicolul nu mai cunoaște limite în ceea ce îl privește pe Constantin. Trădătorul votanților ALDE, al foștilor colegi de partid, al celor de alianță, ajunge azi să creeze scenarii privind o trădare a coaliției de către ALDE. Pădurea are uscăciunile ei, iar ALDE a scăpat de această uscăciune odată cu excluderea lui Constantin.

Pentru Daniel Constantin și grupul său de șantajiști, loialitatea și cuvântul față de parteneri, față de colegi sunt lucruri necunoscute. Peste tot pe unde a fost, acest politician de carton a trădat și a generat tensiuni. Constantin, cunoscut opiniei publice drept un manipulator care a blufat permanent, încearcă să atragă atenția prin jigniri și invective. Atât poate, de atât este capabil.", susţine Andrei Gerea într-un comunicat de presă remis Ştiripesurse.

Citeşte şi: COD PORTOCALIU de CANICULĂ. Temperaturi de peste 37 de GRADE. Care sunt ZONELE afectate - HARTA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.