Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider ALDE sare la gâtul lui Daniel Constantin: Voi vota cu două mâini EXCLUDEREA

pressalert.ro
daniel constantin

Daniel Constantin este la un pas de mazilire, pentru că Tăriceanu își mobilizează toți liderii de filiale pentru a-i retrage acestuia sprijinul politic sau pentru a-l exclude din partid. Copreşedintele ALDE Alba Ioan Lazăr a declarat, vineri, că, dacă se va va propune excluderea din partid a lui Daniel Constantin, o va vota 'cu ambele mâini'.

Citește și: Sorin Blejnar e TERMINAT: Anunțul făcut de judecători

Citește și: Adrian Năstase, REVOLTAT: 'România e într-o poziţie INGRATĂ ce aminteşte de izolarea din anii '90'


'Prin tot ceea ce face domnul copreşedinte Daniel Constantin demonstrează cât este de mic, politic vorbind. Dânsul a luat exemple din politică văd că de la domnul Băsescu. A luat de la dânsul numai exemple negative. Ce-a zis: hai să fac şi un pic de scandal, ca să mă văd şi eu, să fiu şi eu vizibil, că altfel nu mă bagă nimeni în seamă. Noi, cei din partid, am mai auzit de el, dar oamenii de rând nu au auzit de el de când era ministru al agriculturii şi s-a constituit parte vătămată împotriva fostului său şef, Voiculescu. Vă daţi seama ce caracter are', a declarat Ioan Lazăr. 

Acesta a adăugat că 'cel mai mare rău' pe care l-a făcut Voiculescu în politică a fost 'acela de a-l propulsa pe Daniel Constantin în fruntea unui partid politic'. 

Copreşedintele ALDE Alba a opinat că nu ar trebui să i se mai acorde 'atâta importanţă' lui Daniel Constantin. 

Întrebat dacă ALDE nu riscă o ruptură majoră dacă Daniel Constantin ar fi exclus, Ioan Lazăr a susţinut că ruptura a fost de mult făcută. El l-a acuzat pe Constantin că din cauza acestuia au fost semnalate divergenţe în mai toate organizaţiile judeţene. 

În cazul în care se va propune duminică aprobarea excluderii din ALDE a lui Daniel Constantin, Ioan Lazăr a spus că el o să voteze acest lucru 'cu ambele mâini'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.