Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PMP, atac VIRULENT la adresa lui Dragnea şi Tudose: 'Doi vâslaşi...'

pmponline.ro
PMP sigla

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac sare iar la atac şi lansează cuvinte dure la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar şi la adresa premierului Mihai Tudose. Tomac taxează dur măsurile luate de guvernarea PSD şi susţine că există probleme grave la încasarea TVA, dar şi la bugetul asigurărilor sociale. "Datele arată că barca cu doi vâslaşi a început să ia apă", avertizează Tomac.

"Doi vâslaşi, aceeaşi barcă .Guvernul României are doi vâslaşi: unu la sediul PSD din Kiseleff, Liviu Dragnea, şi altul la Palatul Victoria, Mihai Tudose.

După ce România a ajuns în derivă din punct de vedere economic, mă aşteptam ca Dragnea să îl arunce peste bord şi pe Tudose, aşa cum a făcut cu Ponta şi cu Grindeanu. Când colo, prim-ministrul Tudose şi-a cerut scuze în Parlament pentru “bunul mers al economiei reale” şi pentru “fezabilitatea politicilor economice promovate”.

Lucrurile sunt însă aşa cum le simt românii şi firmele româneşti, nu cum sunt cosmetizate de PSD. În realitate, execuţia bugetară pentru perioada ianuarie-iulie arată că veniturile realizate au scăzut, în timp ce deficitul a crescut dramatic. Încasările la TVA, de exemplu, au scăzut de la 23,2 miliarde de lei în 2015, la 15,8 miliarde de lei în 2017. La bugetul asigurărilor sociale de stat, situaţia este şi mai complicată, deoarece, deşi valorea punctului de pensie a crescut simţitor, veniturile realizate în 2017 sunt aproape la fel ca cele din 2015. În realitate, datele arată că barca cu doi vâslaşi a început să ia apă…", scrie Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: ALDE, o nouă LOVITURĂ pentru Remus Borza după EXCLUDEREA din partid

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.