Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL, ATAC la 'cartelul Dragnea - Tăriceanu - Oprea': Una spun public, alta fac la vot

chess-teacher.com
atac

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că aşteaptă cu interes materializarea demisiei senatorului Gabriel Oprea. 

"N-aş vrea să anticipez ce se întâmplă luni, pentru că aştept formalizarea gestului de demisie, aştept să văd că această demisie se şi întâmplă, pentru că una e să-ţi dai demisia pe Facebook, una e să vezi un vot în Parlamentul României cu privire la această demisie şi părerile unora sau altora din cartelul acesta politic pe care l-am menţionat anterior Dragnea - Tăriceanu - Oprea s-au schimbat la 180 de grade de foarte multe ori. Repet, aş vrea să văd exact ce se întâmplă", a spus Gorghiu.

Gabriel Oprea, REVOLTAT: Acestea sunt adevărurile pe care procurorii nu le-au dat pe surse


Copreşedintele PNL a reiterat că parlamentarii liberali au fost singurii care au votat pentru începerea urmării penale solicitate de DNA în cazul lui Oprea.

Militar, reacţie la sfidarea senatorului Daniel Barbu: Știți ce se află în acele cufere metalice


"Senatorii liberali au fost singurii care au votat pentru începerea urmării penale şi nu spun asta ca să-i laud, pentru că nu e nimic de lăudat. E un gest de normalitate, este o decizie a BPN pe care în mod constant cu toţii o respectăm, dar ce pot să critic este următorul lucru: piruetele morale pe care PSD şi ALDE le-au făcut în Senatul României. Gândiţi-vă cam de câte ori şi-au schimbat atitudinea politică în 48 de ore. Una spun public, alta fac la vot, după care se răzgândesc. (...) Uitaţi-vă pe internet şi o să vedeţi că Tăriceanu în cazul senatorului Oprea a votat cu bilele la vedere în favoarea, dar nu a cererii venite din partea DNA, ci invers - în favoarea domnului Oprea. Solidarizarea Dragnea - Tăriceanu - Oprea este cel mai prost lucru pe care cred că politica românească l-a văzut în ultimii ani de zile", a susţinut Alina Gorghiu. 

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunţat vineri că va demisiona din funcţia de senator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.