Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL: Aurescu nu merită să fie în Guvernul Cioloș. A stat cu corupții la masă

aurescu

Se înmulțesc vocile din PNL care nu își doresc nici un ministru din guvernele PSD în noua garnitură al lui Dacian Cioloș. Un avertisment important vine din partea lui Radu Carp, ministrul de externe din Guvernul alternativ al PNL.

”Bogdan Aurescu nu intra in categoria ''ministru tehnocrat''. A candidat pe listele PSD, a fost membru PSD, a fost promovat de liderul PSD la acea perioada, Adrian Nastase, a fost mana dreapta a senatorului PSD Titus Corlatean pe vremea cand acesta era ministru de externe. A fost secretar de stat in timpul rusinoasei perioade a votului din diaspora din noiembrie anul trecut, a secretizat corespondenta cu misiunile diplomatice pe aceasta tema, iar o ancheta DNA este in derulare in speta respectiva (primul act public al acestei anchete s-a consumat prin audierea domnului Corlatean).
Bogdan Aurescu este un expert in dreptul international, recunoscut ca atare, un profesionist al dreptului, un autor de carti de specialitate apreciate de profesori si studenti. El face dovada ca poti fi apropiat de un partid politic si sa ramai profesionist intr-un domeniu. Un tehnocrat insa nu este.

Mai jos, fotografii de la Reuniunea anuala a diplomatiei romane. Oaspete de onoare - un alt ''tehnocrat'', Sorin Oprescu. Peste doua zile acesta avea sa fie arestat pentru fapte de coruptie.”, susține Carp pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.