Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, despre procurorul general: 'Absolut penibile criza de nervi și rățoiala isterică'

augustin lazar

Atitudinea publică a procurorului general al României, Augustin Lazăr, este criticată în termeni duri de senatorul PSD Şerban Nicolae, fost preşedinte al Comisiei juridice din Senat şi posibil lider al grupului senatorilor PSD din toamnă. Şerban Nicolae îl acuză pe Lazăr de incompetenţă şi incoerenţă logică.

Vezi şi: Procurorul Doru Țuluș, atac NĂUCITOR la adresa Codruței Kovesi: 'DNA a ajuns o CARICATURĂ' - VIDEO

"Absolut penibile criza de nervi și rățoiala isterică, de lângă portiera limuzinei de lux, a numitului Lazăr Augustin. Și o nouă dovadă de gravă incompetență profesională", scrie Şerban Nicolae pe Facebook, citând două declaraţii ale procurorului general:

"1. „Eu vă asigur că DNA este o structură de elită a Ministerului Public, în care UE a investit bani mulți, cu un corp de elită. [...] Ministerul Public este o instituție puternică, echilibrată [...].” - declarație citată de hotnews.ro

2. „Procurorii care lucrează în structurile specializate ale Ministerului Public au o mai mare uzură mentală, emoțională. Acolo este un stres și un efort mental pe care nu îl au alții care lucrează în altă parte și cred că este important să vedem ca după o perioadă de timp, pentru protecția lor, ar trebui să se stabilească niște mandate de patru ani, [...], fiindcă nu ar trebui ca cineva să stea acolo până când devine vulnerabil.” - declarație citată de stiripesurse.ro."

"Dincolo de fracturile gramaticale din exprimarea lui Lazăr, fractura logică este perfectă. Deci, structurile de elită sunt cele constituite din persoane cu mare uzură mentală, emoțională, care stau în funcție până devin vulnerabile. La cei peste 30.000 de lei primiți lunar (plus multe alte beneficii), lui Lazăr i se pare normal tot ceea ce face", mai afirmă Şerban Nicolae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.