Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD: Preoții ortodocși i-au făcut campanie lui Iohannis, de aia am pierdut alegerile

ponta Daniel patriarh

Victor Ponta a pierdut la scor alegerile prezidențiale, iar un lider PSD a găsit vinovații. Preoții ortodocși care i-ar fi slujit, de fapt, lui Klaus Iohannis.

„Când mă gândesc că un preot ortodox, ca să spun așa, umbla cu Biblia în buzunar și mergea din casă în casă (în campanie, n.r.) și punea cetățenii să spună: votați cu Iohannis că altfel Ăl de Sus vă dă în cap! Mi-e jenă să îi dau numele… am informat Patriarhia despre aceste treburi…  au fost patru asemenea, pe care i-am depistat, patru pe care i-am depistat… au umblat din casă în casă și, chiar unde avem un primar foarte bun, au reușit să termine cu 50,9 – eu așa știu, clar. Reclamațiile la Patriarhie au fost făcute de oamenii în drept, primarii sau… Peste un timp o să vă spun… o să vină, poate, primarii să vă spună, eu nu vreau să bag vrajbă între biserică…  între primar, preot și cetățean… dar e bine să arunc (informația, n.r.)”, a spus liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.

În plus, turismul ar fi crescut și el pe 16 noiembrie într-un mod inexplicabil, zice Nistor.

„La municipiul Petroșani, (turiștii presupus a fi electorali, n.r.) au vrut să vadă biserici iluminate noaptea și au venit 878 de oameni pe liste suplimentare, iar după ce au vizitat bisericile bine iluminate, autocarele s-au oprit la OMV și au luat ceva sandvișuri de drum, după care s-au îndreptat spre Gorj. Și acest lucru l-am dat la 112 și la Gorj, că vor avea musafiri…”, scrie presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.