Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PNL: Aruncăm în lupta pentru București un simbol politic

primaria Capitalei

Marian Munteanu a fost ales de PNL pentru candidatura la Primăria București. ”E un simbol politic!”, a punctat Alina Gorghiu forța noului candidat.

VEZI REACȚIA PSD

”Aveam de ales între o candidatură politică, mai multe variante din PNL care ar fi putut în orice secundă să candideze, și o variantă în care am mai apelat în campania prezidențială care să fie din societatea civilă și să aibă o latură tehnocrată. Am ajuns la concluzia că opțiunea de a-i propune unui simbol politic pentru a se așeza pe platforma PNL a îndeplinit tot sprijinul e Marian Munteanu, un simbol al anilor 90. PNL are create toate premisele pentru câștigarea luptei în București, o cauză politică a noastră. BPN va da votul la ora 18.

Va fi membru al PNL, nu poți să candidezi altfel când îți depui o candidatură. Am făcut alegerea perfectă.”, a spus Alina Gorghiu, co-președintele PNL.

”Ne-am orientat spre un om care numai de pro-PSD nu poate fi suspectat din 90 până acum. Existau colegi în stare să ducă această bătălie. Noi nu am penalizat pe nimeni din interiorul partidului. În al doilea rând, ne-am gândit foarte bine şi am spus, ţinând cont de ceea ce ne spun colegii care sunt în teren în aceste zile, că opţiunea pe care o simt, în general, la bucureşteni este aceea de a se îndrepta spre un candidat care să vină din zona societăţii civile. Pe de altă parte, nu am auzit să planeze asupra domniei sale vreun nor de vreun fel"”, a punctat Vasile Blaga.

Citește și: Dai din picioare când stai jos sau înainte de somn? Vezi de ce boli suferi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.