Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PNL exclud o alianta pe Bucuresti. Vor sustinere 'de buna vointa' de la alte partide

Co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au precizat miercuri ca nu vor face nicio alianta pre-electorala pe Bucuresti, in ciuda apelurilor la dialog lansate de liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu.

"Noi am spus foarte clar, alianțe pre-electorale nu facem cu nimeni. Am și discutat cu domnul Predoiu, mi-a spus că vede turul întâi ca fiind turul doi la prezidențiale, și s-a gândit la un vot util pe dreapta. Nu am avut discuții pentru alianțe preelectorale, cu nimeni", a spus Vasile Blaga.

Alina Gorghiu spera ca PNL sa fie sustinut din "buna vointa" de alte forte de dreapta pentru ca doar asa poate fi invins PSD-ul.

"Ca să nu mai existe niciun fel de emoție că vine Traian Băsescu la PNL și nu știu ce facem, să știți că singura alianță pe care o facesm este cu electoratul de drepata din București, indiferent al cui este. Nu e niciun alt candidat, in afara de cel al PNL care sa poată coagula drepata și să cîștige primăria. Dacă se face un minim exercițiu de buna voință din partea altor competitori de pe dreapta și se gândesc simplu cum putem cîștiga, or să constate că singura manieră prin care primăria va fi cîștigată de PNL și nu de PSD, este susținerea candidatului PNL.

Altfel, orice fel vot pentru alt competitor electoral înseamnă sprijin pentru PSD. Dacă erau alegeri în două tururi, lucrurile stăteau altfel, dar cîtă vreme vorbim de alegeri într-un tur, teoria aceasta că votul dat oricărui alt caniddat decât cel al PNL, este un vot pentru PSD, este una care stă în picioare", a spus Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.