Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul ALDE care dorea ca demnitarii să nu mai stea la cozi, atac la adresa presei

Liderul ALDE din Timiș, Marian Cucșa, a devenit vedetă peste noapte, după ce a încercat să îl apere pe Călin Popescu Tăriceanu și a spus că ar fi nevoie de o reglementare legislativă în așa fel încât demnitarii să nu mai stea la cozi. După declarațiile inițiale, acesta revine și acuză presa că i-a interpretat răuvoitor cele spuse. - VEZI AICI propunerea buclucașă.

Citește și: Victorie FABULOASĂ pentru Simona Halep, la Cincinnati

Citește și;: Băsescu a ales să fie Garantat Vanghelie. Ultima 'achizitie' a PMP/ SURSE

Citește și: Denunțuri EXPLOZIVE la DNA, care îl înfundă pe Tăriceanu

Citește și: Un mare artist român a murit: Melodia care l-a făcut celebru și pe care o știu toți / VIDEO

”Am constatat cu părere de rău că declarația pe care am făcut-o pentru presa locală din Timiș cu privire la posibilitatea reglementării din punct de vedere legal a modalității de obținere a unor  documente de către români a fost interpretată într-un mod greșit față de ceea ce am dorit să transmit. Încă de la început vreau să spun că nu am avut în vedere prin declarația mea să propun crearea unor privilegii pentru demnitari. Tocmai de aceea, pentru buna informare a opiniei publice, țin să fac o serie de precizări care se impun.

În primul rând, țin să menționez că este vorba despre o declarație personală pe un subiect despre care s-a discutat în ultima perioadă și asupra căruia presa a dorit o reacție din partea mea. Subliniez că nu a avut loc o discuție în prealabil în cadrul partidului și nici cu cei din conducerea formațiunii, în speță cu cei doi copreședinți. Regret că reprezentanții PNL, dar și anumite surse media, au dezinformat atunci când au spus că aceasta este o inițiativă a ALDE.

Așa cum am spus și în conferința de presă, adevăratul subiect al discuției din aceste zile este cel referitor la soluționarea cozilor infernale care se produc la ghișeele de unde se eliberează documente. Este important ca românii să nu mai piardă timpul stând la coadă pentru a-și putea obține un document”, susține Cucșa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.