Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Giurgiu: Organizaţia judeţeană trăieşte un moment istoric

psd sigla

Niculae Bădălău, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Giurgiu, ales pentru un nou mandat de senator, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că organizaţia judeţeană trăieşte un moment istoric după ce a câştigat cinci din cele şase mandate de parlamentari ale judeţului. 'Este un moment istoric pentru noi pentru că am reuşit să obţinem cinci mandate de parlamentari din cele şase pentru judeţul Giurgiu, respectiv trei mandate de deputaţi şi două de senatori, nici chiar noi nu ne-am gândit la un asemenea rezultat pentru că tot timpul vă spuneam că vom obţine cu siguranţă două mandate de deputat şi unul de senator. Bineînţeles că ne doream mai mult, am muncit şi acest rezultat demonstrează că cetăţenii au avut încredere în noi şi vreau să îi asigur că întreaga echipă a PSD în continuare va munci pentru a reuşi să ridicăm acest judeţ, să îl dezvoltăm şi să reuşim să aducem bunăstare populaţiei. Ştiţi foarte bine că avem un proiect de guvernare, proiect care în continuare şi pe judeţ îl vom transpune cu ceea ce vom dori să facem, etapizat, în prima partea anului. E clar că PSD are întâietate la guvernare, la Senat ne lipsesc două mandate şi la Camera Deputaţilor 11 din prima numărătoare. Guvernarea, indiferent că avem majoritate sau nu, o vom face cu cei de la ALDE şi acest rezultat în continuare ne obligă să avem o conduită şi performanţe pentru judeţul Giurgiu', a declarat senatorul Niculae Bădălău.

În continuare şi ceilalţi parlamentari ai PSD aleşi în urma scrutinului de duminică au mulţumit giurgiuvenilor şi au declarat că vor munci pentru dezvoltarea judeţului. 'Ne revedem în echipă extinsă, ca să zic aşa, cei cinci parlamentari ai PSD, echipa care a pornit la acest drum şi care a finalizat cu succes acest demers. Mulţumesc giurgiuvenilor pentru votul de încredere pe care ni l-au dat şi le promit că vom avea o contribuţie importantă la dezvoltarea oraşului şi judeţului nostru', a declarat şi Elena Dinu, care a obţinut un mandat de deputat.

Şi deputaţii aleşi Răzvan Cuc şi Andrei Alexandru au declarat că acest rezultat "obligă şi, cu siguranţă, PSD nu va dezamăgi electoratul pentru că a fost singurul partid cu un program concret de guvernare". 'Îmi doresc ca în următoarele zile PSD să poată să aibă cu votul Parlamentului un guvern care să ducă la bun sfârşit în cei patru ani de mandat programul de guvernare care este unul amplu, care poate să rezolve problemele economice şi sociale ale României', a încheiat senatorul Cristian Marciu.

PSD a obţinut aproape 70% din voturile alegătorilor, PNL 11% şi ALDE aproape 10%, în urma centralizării tuturor voturilor valabil exprimate în judeţul Giurgiu. 'În urma numărării tuturor voturilor exprimate în judeţul Giurgiu a reieşit faptul că la Camera Deputaţilor ALDE a obţinut 9,58%, PNL 11,03% şi PSD 68, 82%, iar la Senat ALDE a a obţinut 9,28%, PNL, 11, 51%, iar PSD 68, 91% din voturile alegătorilor', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al BEJ Giurgiu, Gheorghe Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.