Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul UDMR i se plânge lui Klaus Iohannis: 'E o isterie extrem de violentă'

kelemen hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat vineri că la consultările care vor avea loc săptămâna viitoare la Palatul Cotroceni, îi va transmite președintelui Klaus Iohannis îngrijorarea sa faţă de isteria antimaghiară „extrem de violentă” care a avut loc înainte de votul asupra moțiunii de cenzură, informează Gândul.info.

Băuturile INTERZISE de medici: Cât rău îţi fac dacă le consumi

„Nu vom spune altceva decât ceea ce spunem de obicei, despre stabilitate şi despre faptul că o majoritate trebuie să aibă posibilitatea de a forma Guvernul. Acum, această majoritate o are PSD – ALDE mai mult nu pot să spun pentru că, noi, în acest moment, nu suntem în Guvern, nu se pune problema să intrăm în Executiv. O să îi transmit preşedintelui Iohannis şi îngrijorările mele faţă de ceea ce s-a întâmplat în câteva ore în România, o isterie antimaghiară extrem de violentă, pe nimic. Nimeni nu vândut România, nimeni nu a vrut să o cumpere şi noi, de fiecare dată, foarte responsabili, am cerut câteva drepturi pentru minoritatea maghiară şi minorităţile naţionale, dar nu altceva decât ceea ce e în Constituţie şi în acordurile internaţionale”, a spus Kelemen.

Din delegația UDMR care se va prezenta luni la consultările de la Palatul Cotroceni vor face parte preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor, preşedintele executiv Porcsalmi Balint, liderul Grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, Antal Arpad, primarul de Sf. Gheorghe, şi preşedintele CRU, Biro Rozalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.