Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR a făcut ANUNŢUL: Ce spune despre negocierile cu Dacian Cioloş şi eventuala colaborare cu PNL - VIDEO

mediafax
ciolos

Preşedintele USR, Dan Barna, a lansat informaţii de ultim moment în cadrul unui interviu acordat la Adevărul Live. Barna confirmă că există şi au existat negocieri cu fostul premier, Dacian Cioloş şi susţine că notorietatea tehnocratului ar ajuta imens partidul. "Eu aş prefera o apropiere cât mai tare", a completat liderul USR.

Citeşte şi: CULISELE scandalului din Casa Regală. Un monarhist celebru dezvăluie cine se face VINOVAT de murdărirea imaginii Regelui

România 100 funcţionează ca un think tank, ca o resursă de expertiză pentru societate. Există perspectiva ca România 100 să devină partid. Ei analizează care ar fi cea mai bună poziţionare pentru perioada următoare. Vom dezvolta şi alte proiecte. Când va avea loc apropierea, după europarlamentare sau nu, rămâne de văzut.  Palierul minim pe care îl văd e cel al unei alianţe. Discutăm dacă înainte sau după europarlamentare. Lucrurile fiind fluide putem merge dincolo de alianţe, adică spre fuziune. Rămâne de văzut de performanţele pe care le vom avea.  (...) Eu aş prefera o apropiere cât mai tare. E o invitaţie pe care am mai lansat-o. Noi discutăm şi cu alte organizaţii din ţară.", a declarat Dan Barna.

Întrebat dacă l-a invitat pe Dacian Cioloş în cadrul partidului şi dacă s-ar da la o parte din funcţia de preşedinte în favoarea acestuia, Barna a răspuns:  "Da. Mi-a zis că analizează. Notorietatea lui Cioloş ar ajuta USR.  (...) Nu e vorba de o decizie a mea. E vorba de o decizie colectivă. Nu e vorba de un troc."

De cealaltă parte, liderul USR exclude total o colaborare cu PNL, în afară de cea parlamentară.

"PNL a mers spre o zonă mai tradiţional-conservatoare. Noi vrem să fim mai spre centrudreapta, susţinerea iniţiativei private, proeuropenism.", conchide Barna.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, dezvăluiri BOMBĂ: 'Membrii Comisiei de Apărare a Senatului, invitaţi în ziua votului pe rachetele Patriot la un poligon SPP...' - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.