Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi, aproape de un transfer în Anglia

fc barcelona messi neymar suarez

Manchester City pregateste transferul verii. Cotidianul britanic, Daily Mail anunta în editia online de astazi ca primul nume pe lista noului manager, Pep Guardiola este vedeta echipei FC Barcelona, Lionel Messi.

Argentinianul nu este o tinta noua pentru sefii lui Manchester City.L-au mai vrut în Anglia si vara trecuta, dar acum sunt convinsi ca din sezonul viitor, Messi va juca pe Etihad Stadium. Englezii mizeaza pe prietenia dintre starul de 28 de ani al Barcelonei si noul manager al lui City, Pep Guardiola.

Mai mult, atât directorul executiv al lui City, Ferran Soriano, cât si Txiki Begiristain, directorul sportiv îl stiu pe Messi înca de pe vremea când acesta era junior, iar la finalul sezonului vor face o oferta concreta clubului catalan. Patronii lui City i-au transmis deja lui Soriano ca poate cheltui oricât pentru a-l aduce pe argentinian în Anglia. Si nu doar Messi este dorit pe Etihad. Presa din Anglia vorbeste si despre un interes major pentru Sergio Busquets, scrie Mediafax.

Messi mai are contract cu FC Barcelona pâna în iunie 2018, însa oficialii catalanilor i-au facut o noua oferta cu un contract pâna în 2022. Daca City va vrea sa-l aiba din sezonul viitor, va trebui sa plateasca cel putin 120 de milioane de euro. Argentinianul, care pâna acum a jucat doar pentru FC Barcelona, ar putea debuta în tricoul lui City tocmai împotriva rivalei United, la un turneu în China, imediat dupa finalul Campionatului European.

În pericol sa rateze grupele Ligii Campionilor, dupa înfrângerea din derby-ul cu United, City a primit totusi si o veste buna. Kevin De Bruyne si-a revenit dupa accidentarea la ligament, ce l-a tinut departe de fotbal din ianuarie si ar putea juca din primul minut al meciului cu PSG din sferturile Ligii. Este de altfel singura veste buna pentru Pellegrini. Accidentati si ei saptamâna trecuta, Joe Hart si Raheem Sterling ar putea rata cel putin prima mansa a dublei cu francezii din Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.