Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi și-a dezvăluit marele vis: Starul Barcelonei vrea să se retragă de la Newell's Old Boys

www.digisport.ro
Lionel Messi Argentina

Ajuns la 30 de ani, Lionel Messi a dezvăluit că are un vis mai mare decât câștigarea Cupei Mondiale cu Argentina și pe care ar dori să-l transforme în realitate până la finalul carierei. Starul Barcelonei a amintit din nou de faptul că și-ar dori să se întoarcă la Newell's Old Boys, clubul din orașul său natal, Rosario, la care a început fotbalul, în 1994, atunci când avea șapte ani.

”Nu pot spune că voi reveni la Newell's, dar mi-ar plăcea și mereu am spus că sper să joc acolo. Este visul meu de când eram copil, dar adevărul este că nu știu dacă va deveni realitate în următorii ani”, a declarat Lionel Messi, pentru TyC Sports, conform Digisport.ro.

Aflat în Rusia, acolo unde Argentina va disputa un meci amical împotriva reprezentativei țării gazde a Cupei Mondiale de anul viitor, sud-americanul a precizat însă că, deocamdată, încearcă să se bucure de ceea ce realizează în prezent.

Citește și: Scene șocante pentru adversarii FCSB: Un fotbalist de la Beer Sheva a fost la un pas să moară pe teren! Incident incredibil - FOTO

”Nu privesc spre viitor, n-am idee despre ce se va întâmpla. Nu mă gândesc foarte mult, mă bucur de fiecare zi în care fac ceva și de meciurile din weekend-uri... Doar asta am în cap. Când va veni momentul, voi vedea ce voi face”, a mai spus Messi.

Ajuns la Barcelona în 2001, acesta a debutat pentru prima echipa a catalanilor în 2004. De atunci, el a câștigat numeroase trofee, atât cu clubul de pe Camp Nou, cât și în plan individual. Cu toate acestea, lui îi lipsește din palmares și un titlu cu naționala Argentinei. Cel mai aproape, el a fost în 2014, 2015 și 2016, atunci când ”pumele” au pierdut trei finale (Cupa Mondială, Copa America și Copa America Centenario).

În privința Cupei Mondiale din 2018, Messi susține că Argentina nu se numără printre marile favorite. Acesta a dezvăluit inclusiv echipa pe care și-ar dori să o evite în Rusia.

”Aş prefera să evităm Spania din cauza stilului ei de joc. Ar fi un rival foarte dificil. Favoritele la titlu sunt Spania, Brazilia, Germania şi Franţa, sunt naţionalele în cea mai bună formă”, a afirmat Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.