Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lisa Evans şi-a cerut iertare după ce l-a jignit pe Ovidiu Haţegan

gsp.ro
ovidiu hategan

Lisa Evans, soţia fotbalistului nord-irlandez Corey Evans, şi-a redeschis contul de Twitter şi a postat un mesaj, în care îşi cere iertare pentru postarea rasistă la adresa arbitrului Ovidiu Haţegan. "Doresc să-mi cer iertare cu sinceritate tuturor celor pe care i-am jignit cu limbajul din mesajul meu, înţeleg că a fost total inacceptabil. Ar fi trebuit să nu dau frâu liber emoţiilor. Nu aş accepta niciodată rasismul de niciun fel", a scris Lisa Evans, care a şters mesajul jignitor.

Ovidiu Haţegan a fost jignit şi făcut "ţigan român" de Lisa Evans, soţia mijlocaşul nord-irlandez Corry Evans, după ce arbitrul a acordat un penalti împotriva gazdelor la meciul Irlanda de Nord - Eleveţia, din manşa I a barajului pentru Cupa Mondială din 2018. "Ţigan român curvă! Şi când te gândeşti că probabil Irlanda de Nord i-a găzduit una dintre rudele împuţite. Curvă nerecunoscătoare", a scris Lisa pe Twitter, potrivit mirror.co.uk.

Postarea şi contul au fost şterse ulterior. Vineri, mijlocaşul nord-irlandez al echipei Blackburn, Corry Evans, a cerut iertare "fără rezerve" în numele soţiei sale, Lisa Evans, care l-a jignit pe arbitrul Ovidiu Haţegan. Jucătorul a transmis scuzele sale prin intermediul unui comunicat al federaţiei nord-irlandeze de fotbal, informează independent.co.uk. "În numele soţiei mele, aş vrea să-mi cer iertare fără rezerve faţă de conţinutul şi limbajul mesajului pe care l-a postat azi-noapte. Comentariile au fost publicate în tensiunea. momentului şi nu sunt reprezentative pentru vederile ei", a declarat Corry Evans.

La Belfast, Irlanda de Nord a pierdut meciul cu Elveţia, scor 0-1, în urma unui penalti transformat de Ricardo Rodriguez, în minutul 58. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi de al patrulea oficial Istvan Kovacs. Haţegan a dictat penalti la un presupus henţ comis de Corry Evans, însă reluările arată că jucătorul nord-irlandez a avut mâna lipită de corp, când s-a ferit de o minge şutată de oaspeţi, care l-a atins. Mai mult, centralul român i-a acordat cartonaşul galben lui Evans, iar jucătorul a devenit indisponibil pentru returul de duminică, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.