Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lista alimentelor sigure: Ce să mâncăm ca să nu facem cancer

wall-street.ro
farfurie alimente

Mereu ne-am temut de ceea ce mâncăm. De câte ori nu am auzit îndemnul de a mânca sănătos pentru a nu avea probleme. În sfârşit, s-a dat publicităţii lista cu alimentele care ne pot scăpa de cancer.

Dieta noastra trebuie sa includa mai multe tipuri de alimente pentru a mentine un echilibru in corp. Alimentele acide sunt cele care creeaza un mediu acid in corp, foarte periculos. Indulcitorii, cafeina, junk food, cerealele si alcoolul sunt extrem de daunatoare. In schimb, ar trebui sa consumi mai multe alimente alcaline care te apara de cancer. Varza – Are proprietati antibacteriene, antivirale si anticarcinogene.

Citeşte şi: Mutare de ultimă oră a celor de la Facebook: Toată lumea va fi afectată

Ulei de masline – Este o sursa bogata de acizi grasi monosaturati si de vitamina E. Pepene – Este bogat in fibre. vitamina A, B6, C, potasiu si acid folic. Previne atacurile de cord. Seminte de in si ulei de seminte de in – Sunt bogate in lignani care asigura functia rinichilor si previn cancerele de colon, sani si prostata, conform sfatulparintilor.ro.

Vezi şi: Putin face o breşă în blocul NATO. Pe urmele lui Gigi Becali/ VIDEO

Iata alte alimente alcaline pe care trebuie sa le consumi: Ridichii, Spanac, Rosii, Broccoli, Varza de Bruxelles, Lamaie si lime, Avocado, Ceapa, Soia, Conopida, Usturoi, Grapefruit, Mazare, Patrunjel, Pere, Salata verde, Telina, Dovlecel, Orez salbatic, Dovleac, Seminte de susan, Castravete,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.