Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LISTA lui Traian Băsescu: Ce a putut scrie fostul președinte în miezul nopții

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu semn deget depunere juramant moldova

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, iese la rampă cu o nouă serie de dezvăluiri în miez de noapte. Actualul preşedinte al PMP vine cu o listă de oameni celebri sau foşti politicieni condamnaţi în timpul în care acesta era şeful statului. Băsescu se jură că niciuna din condamnările acestora nu ar fi fost pusă la cale în biroul său de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a spus, confirmat și de fostul premier, Victor Ponta, că dosarul său în urma căruia a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, dosarul Referendumul, a fost orchestrat la Cotroceni.

Citeşte şi: Afirmaţii INCENDIARE ale lui Michelle Obama:'Mulţumesc, Barack, pentru că nu eşti un ratat' / VIDEO

"Nicolae Popa (fost director FNI), Liviu Dragnea (Preşedinte Camera Deputaţilor), Adrian Năstase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remeş (fost ministru al agriculturii). Toţi aceşti guralivi susţin public că au fost condamnaţi şi „executaţi” pentru faptele lor în biroul meu, sau de mine, sau pentru că eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciună. Pur şi simplu, i-a condamnat justiţia, pe drept sau pe nedrept, fără nici un fel de intervenţie din partea mea.

Citeşte şi: Ciutacu DEZVĂLUIE cum era filat de SRI, alături de două femei: 'Marincea de la SRI mă urmărea'

Cu siguranţă, mâine, poimâine, bine susţinuţi de nişte relicve ale dezinformării mustind de ură împotriva mea, precum Abraham (l-am trecut în rezervă cînd el voia să rămână în MI), Bolcaş (nu i-am permis să ajungă judecător la CCR), Zară (urăşte voluntar) sau SRS (nu am intervenit în favoarea prietenului lui, Patriciu), Hoandră (urăşte voluntar), Nistorescu (urăşte voluntar), vor susţine public că până şi fratele meu a fost arestat în urma unui aranjament stabilit tot în biroul meu de la Cotroceni. Ei toţi, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, îi prostesc continuu pe români.

Citeşte şi: Gabriela Firea se implică în adoptarea unei legi cerută de milioane de români: 'O voi susţine'

PS-Această postare nu contrazice cu nimic afirmaţiile pe care le-am făcut legat de fabricarea selectivă a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea, familia mea şi a altora, etc.) prin grija regizorilor Coldea şi Koveşi.", spune Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.