Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitingul PNL: Cioloș, primit ca un rock star. Gorghiu: România va fi condusă de un liberal/ REZUMAT

captura Facebook
ciolos PNL

PNL are o lansare fastuoasă a candidaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie, un eveniment la care participă peste 30.000 de oameni în Piața Revoluției, anunță organizatorii. Mai tărziu unul din organizatori, Gheorghe Falcă, a scăzut numărul participanților la doar 20.000, iar Jandarmeria avansează o cifra mult mia mică - în jur la 9000 de oameni. La eveniment este așteptat și premierul Dacian Cioloș, care va susține un discurs în fața activului de partid al PNL. PNL și-a anunțat sloganul de campanie ”România, înainte!”

Citește și: Primarul general anunță: Manifestația PNL a blocat Capitala/ FOTO

content-image

Rămâneți pe STIRIPESURSE.RO pentru cele mai importante discursuri:

Alina Gorghiu, președintele PNL:

-mă bucur că azi Gămalia mea face 6 luni și e la primul miting al PNL

-Mă bucur că premierul a venit în mijlocul nostru. E actualul și viitor prim-ministru al României

-sub un premier liberal s-a împlinit România Mare și după 1989 ea a renăscut tot sub liberali, iar azi aproape la centenar de la Unire avem obligații față de fiecare român.

-niciodată nu am fost mai departe de PSD, mai diferiti decat ei

-Dumnezeu sa ne ajute sa avem un premier liberal la 100 de ani.

___

content-image

- Premierul Dacian Cioloș a fost întâmpinat de Alina Gorghiu: Acesta este începutul de campanie de care aveam nevoie, așa începe schimbarea.

Cioloș: Sunt aici, în primul rând, pentru că a-ți decis să susțineți Platforma 100. Îmi doresc ca aceste principii să nu rămână simple idei, trebuie să ne guverneze viața în următorii ani. Faptul că ne dorim să muncim cinstit și să fim remunerați pe măsura muncii noastre.

Pentru ca democrația să fie o valoare care să schimbe România avem nevoie de o schimbare în politică. Sunt multe lucruri pe care partidele l-au învățat în politică în acești 25 de ani și haideți să ne dăm seama că multe lucruri trebuie uitate. Trebuie să avem forța să recunoaștem că venim în politică pentru o schimbare, nu pentru că am fost împinși de grupuri de interese. Noi venim în politică ca să dăruim.

Mai cred un lucru și vă rog să-l acceptați: cred că România viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici. Cred că România are nevoie ca fiecare dintre noi să acceptăm schimbarea și am cerut unor lideri să își asume această schimbare. Eu v-aș ruga, întorși acasă, să vă gândiți în ce fel ne putem schimba fiecare dintre noi pentru ca apoi să cerem conducătorilor să fie mai onești și mai direcți atunci când au ceva de spus, mai cinstiți. Schimbarea începe cu noi înșine. Această schimbare de atitudine cu siguranță se va traduce și într-o schimbare în societatea noastră.

Singura care poate să îmi dicteze este propria conștiință, care vine din inimă. Și nimeni nu poate să ne ceară să facem altceva decât ceea ce simțim. Avem nevoie mai mult ca oricând de implicarea fiecăruia, pentru că lipsa implicării naște monștrii.

- Tudor Giurghiu, regizor: Vreau să vă spun că în urmă cu un an și jumătate plecasem prin țară cu ultimul meu film ”De ce eu!”, un film despre un procuror tânăr, care s-a lovit de politicienii din sistem, de minciună și care în final s-a sinucis. După ce au văzut acest film, prieteni de-ai mei mi-au spus că au înțeles ce trebuie să le spunem copiilor noștri. Trebuie să le spunem că România nu mai trebuie să fie o țară a peticelilor, o țară în care statul intervine doar când ne ard bebelușii. Mi-aș dori ca România să nu mai fie un stat polițienesc, un stat în care grija să fie îndreptată mai mult spre cultură, educație, sănătate.

Sunt voci care spun că generația noastră a eșuat la nivel public, că nu a scos niște politicieni buni și mă bucur că PNL și-a asumat schimbarea, că vine cu oameni noi, cu un premier care ne-a arătat că se poate guverna și altfel.

!!!! Dacian Cioloș a ajuns la mitingul PNL și a avut parte de o intrare de rock star în scenă. El a trecut prin mulțime, a vorbit cu oamenii, iar apoi a urcat pe scenă.

- Istoricul Neagu Djuvara: Liberalii au făcut România modernă. La noi tranziția către România modernă s-a făcut, când noi ieșeam dintr-o perioadă de ev mediu, au fost liberalii.

Eu îi îndemn pe liberali să voteze cu PNL și cu domnul Cioloș pentru că în momentul de față este cel mai bun guvernant al României.

- Felix Pătrășcanu, patronul Fan Curier: Am fost invitat de PNL să candidez la aceste alegeri, dar am considerat că trebuie să rămânem, unii dintre noi, să facem afaceri, nu combinații, dar pentru asta este nevoie de oameni competenți, de oameni cu bun simț în politică și este foarte important acest lucru.

- Mircea Ionescu Quintus, președintele de onoare al PNL: Vă vorbeşte un om care are îndrăzneala să spună că în viaţa lui nu a pus mâna pe un leu decât muncind şi meritând, avem un foarte bun prim – ministru corect, cinstit, neamestecat în niciun fel de mafii din acestea care se profilează peste tot, suntem în plină şi puternică schimbare. Mai mult de trei sferturi din oamenii din conducerea centrală a partidului, mie imi sunt aproape necunoscuţi, eu care trăiesc de trei sferturi de veac printre ei, deci ne-am schimbat şi ne schimbăm şi sperăm să ne schimbăm în bine. Prin noi înşine!

- Leon Dănăilă, locul I la Senat în București:

Dragii mei, ca medic știu că doar competența salvează vieți. Ca român știu doar că compenteța salvează România. Românii merită un Parlament cu oameni profesioniști și cu oameni integri. Pentru tinerii care au plecat din țară și pentru cei care doresc să plece aveți încredere că în România se poate reuși.

Mergeți daca vreți și studiați in străinătate, dar veniți acasă și aplicați ceea ce ați studiat acolo. În România aveți încredere că veți reuși. Decât să schimbăm țara, mai bine schimbăm conducătorii incompetenți și corupți. Decât să plecați din țară, voi tinerii, mai bine pleacă cei din politică, care nu se pricep.

Implicați-vă! De pe marigine nu putem face schimbarea pe care o dorim. Voi cei tineri aveți încredere în valoarea voastră , voi puteți schimba România în mai bine.

Avem nevoie de politiceni onești cu care să putem schimba România, iar Dacian Cioloș este un politican onest, care poate face o schimbare în bine. Niciun partid nu este perfect, dar intre PSD și PNL, PNL este un partid care poate face România mai bună.

Oamenii sunt supărați pe politicieni și mulți mă întreabă de ce am intrat în PNL. Pentru că PNL este un partid pe care îl găsești în cartea de istorie, că PNL a facut bine României.

Am 83 de ani, și îmi doresc ca România să se schimbe în bine. Voi cei de 20,30,40 de ani puteți schimba România în mai bine cu PNL si cu Dan Cioloș (!)

Împreună cu Dan Cioloș (!) putem schimba România!

content-image

- Strategul de campanie al PNL, Gheorghe Falcă: Acum, în 2016, împreună cu premierul Cioloș mergem la schimbare pentru prosperitatea României. Noi ne-am născut într-o țară creștină, noi suntem oamenii care au învățat de mici rugăciunea Tatăl Nostru, iar reperele noastre sunt cetățenii, familia și patria. Trebuie să facem totul pentru ca cetățeanului să îi fie, plecând de jos, de acolo, de satul din Moldova, să facem să îi fie bine.

Falcă și-a susținut discursul cu melodia ”Dumnezeu e tăria mea”, pe fundal.

!!!! Deși s-au anunțat peste 30.000 de participanți, Gheorghe Falcă susține că sunt doar 20.000 de oameni la mitingul PNL.

- Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan: Noi am curățat listele la parlamentare, avem oameni curați. PSD nu a făcut asta. Ei vă spun că vor mări salariile, vor anula taxele. Îmi aduc aminte de un slogan ”Stai liniștit, FNI veghează pentru tine!”. De asta îmi aduce aminte discursul celor de la PSD.

PNL va face în așa fel încât românul care vrea să lucreze să nu se mai împiedice de stat. Vrei să lucrezi 10 ore? Poți să lucrezi 10 ore în România, nu în străinătate. Foarte important: premierul nostru și umbra lor de premier! Asta ne vor aduce: Dragnea sau o sosie a lui Dragnea, că altceva nu poate fi. Dragnea este de 25 de ani pe scena politică și nu se vede nimic în spatele lui, nu a făcut nimic.

Va urma o campanie în urma căreia românii se vor pronunța în 11 decembrie vis-a-vis de cine va fi în serviciul acestei țări în anii următori. Cine va reprezenta România în 2019 la Consiliul European unde România va asigura conducerea Europei. Este o decizie importantă care se va lua și fiecare dintre noi cei de față și oamenii care ne văd trebuie să știe că trebuie să facă două lucruri importante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.