Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CExN la PSD -Florin Iordache, noul președinte al Camerei Deputaților. Vezi de ce!

psd sigla

UPDATE: Ședința CExN al PSD s-a încheiat. Victor Ponta a declarat la ieșire că îi pare bine că realizatorul TV Rareș Bogdan și-a luat țeapă (acesta profetise ca presedinte va fi deputatul Viorel Stefan), iar soluția de interimat de la Camera Deputaților i se pare una bună, iar el va candida la toamnă pentru un post de deputat la Gorj.

UPDATE: La propunerea lui Liviu Dragnea s-a votat ca la șefia Camerei Deputaților să se mențină interimatul până la alegerile parlamentare din această toamnă. În acest moment, interimar este Florin Iordache.

UPDATE: Singurul care s-a opus a fost liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan. El a spus că aceasta este a treia funcție în stat și nu trebuie operat cu soluții de tip interimat.

UPDATE: Liviu Dragnea: s-a făcut prea mult tapaj în jurul acestei funcții. Propunerea mea este ca să nu punem pe nimeni la Camera Deputaților, să fie interimar până la parlamentare. Pe oricine aș propune ar însemna că acel om nu poate fi dedicat campaniei electorale care începe de marți. Partidul are nevoie de toți oamenii.

UPDATE: Victor Ponta s-a retras din cursa pentru șefia Camerei Deputaților. Rămân în cursă celelalte variante.

UPDATE: Victor Ponta: ”Liviu, nu candidez pentru această funcție și la nici una fără sprijinul tău și al partidului”.

UPDATE: Prima variantă vehiculată în Comitetul Executiv al PSD pentru șefia Camerei Deputaților este Rovana Plumb. La intrare, Rovana Plumb a spus că n-ar avea intenții să candideze.

UPDATE: Ora 14.15: Liviu Dragnea a ajuns la ședință și a spus: ”Astăzi, unii dintre noi trebuie să dea dovadă de inteligență, răbdare și modestie (...) Am să fac o propunere la final pe care o vor accepta toți colegii”, a declarat Liviu Dragnea.

UPDATE: Victor Ponta a sosit la ședință precizându-le colegilor că ”Acum sunt din societatea civilă” și jurnaliștilor că ”dacă Liviu Dragnea mă susține voi accepta să preiau funcția de președinte al Camerei Deputaților”.

____

Azi are loc o ședință foarte importantă a Comitetului Executiv Național al PSD. Pe lângă că este prima ședință de după alegerile locale, este și ședința în care se va dicide cine va fi urmașului Zoro Zgonea Valeriu.

Până mai ieri favorit era fostul premier Victor Ponta, dar în cadrul unei întâlniri de taină a liderilor PSD de aseară s-a cam decis că nu e cazul să fie el pe motiv că ar deveni partidul și el însuși o țintă ca urmare a retoricii adversarilor politici cum că el (n.a. Victor Ponta) în calitate de președinte al Camerei Deputaților va merge pe schimbarea legislației anticorupție.

Deși au fost aruncate pe piață mai  multe nume de posibili președinți ai Camerei Deputaților, cel care va impune un nume va fi președintele Liviu Dragnea care își dorește acolo un om cu experiență, dar și un om care să nu îi iasă din cuvânt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.