Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Avram îl pune la punct pe Andronic: 'Am descoperit o sumedenie de carențe'

liviu avram

Jurnalistul Liviu Avram a reacționat, în direct la Realitatea TV, după ce Dan Andronic a scris astăzi că l-a sfătuit pe jurnalist să-l întrebe pe patronul trustului de presă, Cristi Burci, de unde a avut bani să cumpere Adevărul.

Liviu Avram a replicat că dezvăluirile făcute de Andronic nu sunt dezvăluiri, ci evenimente publice reinterpretate astfel încât să-i susțină "interesele penale": "E simplu de explicat prezența mea, prin faptul că la un moment dat am exprimat anumite dubii vizavi de calitatea documentării lui Dan Andronic. Am descoperit o sumedenie de carențe de documentare, care m-au făcut să ajung la concluzia că acestea nu sunt dezvăluiri de presă sau o investigație de presă, ci o comportare a unor evenimente culese din surse publice și reinterpretate în așa fel încât să susțină interesele penale sau de altă natură ale lui Andronic".

"Mie mi se aduc două acuzații grave: Unu, că în anii 1990 eram jurnalist în provincie, și doi, că nu l-am întrebat pe actualul meu patron de unde a avut bani să cumpere Adevărul. Pe logica asta mă întreb dacă nu cumva la Evenimentul zilei în fiecare zi sunt ziariști care-l întreabă pe Andronic de unde a avut bani să cumpere Evenimentul zilei. Așa ar trebuie, dacă mie îmi impută această lipsă de întrebări față de actualul meu patron", a continuat acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.