Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, prima reacție după demisia ministrului Apărării: Sunt trist! Îmi pare foarte rău!

www.agerpres.ro
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este ”foarte trist” pentru ceea ce s-a întâmplat cu ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, dar a precizat că un comunicat precum cel de ieri nu putea rămâne fără urmări.

”Sunt foarte supărat, foarte trist. Am pierdut un ministru bun, foarte bun care se pare că a fost victima unei greșeli de comunicare sau nu, dar nu din vina dumnealui. Nu există niciun fel de problemă cu salariile în Ministerul Apărării și în niciun alt minister.

Eram cu premierul Mihai Tudose și cu vicepremierul Marcel Ciolacu, după două luni și jumătate m-au invitat la un prânz, cam târziu, dar m-am dus. Eram toți trei la masă și au început să curgă știrile, am aflat despre comunicat. L-am rugat pe premierul Mihai Tudose să-i cheme pe ministrul Țuțuianu și pe ministrul Mișa și să se gândească foarte bine până ajung la o soluție. L-am rugat pe Mihai Tudose să mă sune după ce vorbește cu cei doi, i-am spus că am aceeași părere că ministrul Țuțuianu trebuie să-și asume demisia, îmi pare rău, dar nu astfel de comunicat nu putea rămâne fără urmări. Acest comunicat nu este un comunicat de la un Minister mic, care să rămână fără urmări, a creat inclusiv îngrijorări că România nu-și poate respecta obligațiile internaționale”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele PSD susține că Adrian Țuțuianu nu va reveni în funcția de președinte al Comisiei SRI și că va rămâne membru al PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.