Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a SALVAT un ministru de la DEMITERE

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

A fost criticat de premierul Mihai Tudose și au apărut zvonurile că ar putea fi remaniat. însă, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, are susținere puternică din partea șefului PSD. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a declarat mulţumit de activitatea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, şi a Cabinetului Mihai Tudose, în schimb a arătat că a fost nemulţumit de activitatea fostului ministru PNL al Transporturilor, Ludovic Orban.

Întrebat cum comentează intenţia PNL de a depune o moţiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, Dragnea a spus: "Eu sunt mulţumit (n.r. - de activitatea lui Răzvan Cuc). N-am fost mulţumit de activitatea ministrului Orban cât a fost la Transporturi şi, dacă vrea detalii, îl invit la o discuţie. Dacă vrea detalii, dar să se gândească serios", a spus Dragnea, la Călăraşi.

Citește și: Știați? Cât câștigă un model de videochat în România, la un program normal de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână

În context, el s-a arătat mulţumit de activitatea Guvernului.

"E în regulă şi cu premierul şi cu Guvernul, lucrează, sunt în grafic, au recuperat mare parte din ceea ce era de recuperat, lucrurile funcţionează în regulă. Erau foarte multe întârzieri, măsuri neadoptate, proiecte de lege, proiecte de hotărâri de guvern, ordine de miniştri care trebuiau adoptate şi n-au fost adoptate şi puneau în pericol până la urmă veniturile care să ne asigure să finanţăm tot ceea ce am prevăzut ca şi măsuri sociale şi ca şi facilităţi fiscale pentru persoane fizice şi, în special, pentru mediul de afaceri", a menţionat liderul PSD.

Citește și: O fostă vedetă a Antenei 1 face declarații șocante! Ce job ar fi dispusă să încerce .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.