Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a semnat în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Spaniei din Bucureşti: Am transmis gândurile mele

Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a semnat, luni, în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Spaniei din Bucureşti în memoria victimelor atentatelor de săptămâna trecută din nord-estul Spaniei. 

"Am transmis gândurile mele. Poporul spaniol poate să conteze pe prietenia şi solidaritatea românilor. În numele Camerei Deputaţilor şi al meu personal, am transmis condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică celor care au fost răniţi în aceste evenimente tragice. Şi, de asemenea, un semnal serios că România rămâne un aliat stabil în lupta împotriva terorismului", a declarat Liviu Dragnea, potrivit agerpres.ro

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că a discutat cu însărcinatul cu afaceri spaniol despre situaţia cetăţeanului român care mai este spitalizat în urma atentatului de la Barcelona şi i s-a comunicat că acesta se află într-o stare stabilă. "Sperăm cu toţii să se însănătoşească", a spus Dragnea. 

Întrebat dacă Parlamentul are în vedere măsuri suplimentare pe linia combaterii terorismului, Dragnea a spus: "O să discut cu domnul Tăriceanu, chiar acum am înţeles că este aici la ICR, mă duc să discut cu dumnealui. Poate ar trebui să facem o discuţie şi cu preşedintele şi cu prim-ministrul şi cu structurile din ordine şi securitate naţională să vedem dacă este nevoie să mai facem ceva sau nu". 

La plecarea de la Ambasada Spaniei, Liviu Dragnea a stat preţ de aproximativ 15 minute la sediul Institutului Cultural Român, unde a discutat cu Călin Popescu-Tăriceanu. Anterior, preşedintele Senatului fusese şi el la Ambasada Spaniei pentru a semna în cartea de condoleanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.