Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, afirmaţii fără precedent: 'Îmi cer IERTARE tuturor românilor' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea grindeanu

Afirmaţii incredibile ale şefului PSD Liviu Dragnea după ce Sorin Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură. Dragnea şi-a cerut scuze în direct pentru că l-a adus pe Grindeanu la Palatul Victoria.

"Îmi cer iertare tuturor românilor pentru greşeala făcută. Trebuia să discutăm mai mult de variantele de premier. Nu îi doresc răul, să aibă grijă în continuare.", a spus Dragnea care nu a vrut să prounenţe încă niciun nume de viitor premier.

"Nu jucăm ping-pong cu nume de premieri. Avem toate argumentele să finalizăm săptămâna viitoare votul pentru noul Guvern. Dacă luni avem desemnarea, intrăm în câteva zile cu votul în Parlament.

Preşedintele nu ia în calcul anticipatele, sunt convins, nici eu. Nu m-am gândit că poate să-l numească Iohannis tot pe Grindeanu. Eu îl văd bine pe Tudorel Toader. Şi profesional.

Nu sunt nici mai mare, nici mai mic, nici mai gras, nici mai slab. Sunt din ce în ce mai întărit. Nu ştiu cine vorbea de cei 50 de parlamentari care să nu voteze moţiunea. Nu s-a gândit nimeni la un nou congres. Am întrebat la CEX-ul de joi. Se făceau cereri de la Victoria şi am întrebat dacă e nevoie de demisie. Nici vorbă", a mai spus şeful PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.