Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Am făcut o captură mare'

Liviu Dragnea CEx PSD

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a precizat joi că a fost în vacanţă de Paşte la pescuit şi că o să posteze în curând poze din locul în care s-a aflat, dar a subliniat că nu doreşte să se facă "un mare eveniment" dintr-o plecare a sa din ţară.

"Am fost la pescuit, n-o să vă spun unde, din două motive: cei care sunt susţinuţi financiar în mod serios să mă urmărească peste tot zi şi noapte cred că totuşi trebuie să muncească pentru acei bani; în al doilea rând, ca să nu creez şi pentru cei cu care am fost la pescuit aceeaşi situaţie jenantă ca să meargă peste ei nu ştiu ce investigatori, asta n-o s-o fac. Dar astăzi sau mâine o să pun nişte poze. (...) E o captură mare, pescuitul în ocean este total diferit", a spus Liviu Dragnea într-o declaraţie acordată presei la Palatul Parlamentului.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Referitor la pozele care au apărut cu el în avion, Dragnea a precizat că pe aeroportul din Doha s-a fotografiat cu mai mulţi români care au dorit să facă poze cu el.

"Am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha cu români care au venit să facem poze şi o să fac în continuare. Nu cred că este o infracţiune, deocamdată. N-am făcut niciodată un mare eveniment dintr-o plecare a mea undeva, când merg în ţară sau în afară. Când am fost întrebat, n-am ascuns, dar de ce trebuie să fie asta un mare eveniment?", a declarat liderul social-democraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.