Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță APOCALIPSA pentru anumiți parlamentari: 'O să stea până o să îi ARESTEZE'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Parchetul General a anunțat că refuză să ofere Comisiei parlamentare ce anchetează prezidențialele din 2009 acte din ancheta pe care o efectuează, iar CSM a decis că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, poate decide dacă se prezintă sau nu la audieri, neexistând posibilitatea unei obligativități.

Loviți de această realitate, parlamentarii caută soluții pentru care cei care au refuzat prezența în fața Comisiei, să fie audiați. Liviu Dragnea spune că, în această situție, Comisia tot o să funcționeze, ”până o să îi aresteze”. Președintele Camerei Deputaților consideră că șefa DNA trebuie să se prezinte la audieri, altfel consideră că are ceva de ascuns. În plus, conform lui Dragnea, decizia CSM e în contradicție cu verdictul CCR, care impune audierea într-o comisie parlamentară chiar și a unui magistrat.

Citește și: Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

”Comisia are un rol, o să stea aici, până o să îi aresteze. Ce atât de ascuns de la acea întâlnire? Când s-a început acea comisie, nu credeam că o să fie ceva spectaculos. Atâta determinare și rezistență pe marginea acestui subiect încât începi să te gândești că s-au discutat lucruri...de ce atâta fereală? Dacă nu a fost nimic ilegal, nimic imoral? E evident că acea întâlnire a avut loc. Ce ar fi de ascuns? Nu sunt angajat de Comisie, nu l-am sunat pe Gabriel Oprea.

Nu știu ce vor face, nu se închide activitatea, nici nu o să plece de acolo. Respect ce spune CSM, e o instituție importantă, dar nu e ce a spus CCR. De ce să nu vină? Eu nu o forțez să vină, Doamne Ferește! Dar, de ce atâta fereală?”, a spus Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.

Citește și: Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.