Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță cine va fi premierul PSD după alegerile din toamnă

gandul.info
dragnea dna

PSD se pregătește de guvernare și a stabilit pe cine va numi premier! Deși a încercat să spună că nu o să anunțe un nume din timpul campaniei pentru alegerile parlamentare, Liviu Dragnea declară că ia în calcul ca el să fie viitorul premier, dacă PSD va face majoritate.

”Noi n-o să prezentăm o propunere de premier în această campanie electorală din mai multe motive. În primul rând, nu sunt alegeri pentru funcţia de prim-ministru. În al doilea rând, scoatem pe piaţă un nume care va fi ţintă şi, până în ziua alegerilor, s-ar putea să nu mai existe din punct de vedere mediatic. Trei - avem cu toţii exemplul nefericit, şi nu îl atac pe Cătălin Predoiu, care s-a tot vehiculat, s-a tot spus, s-a auto-proclamat, ca premier al PNL. Mi s-ar părea o abordare care nu e foarte sănătoasă. Şi patru - te duci în alegeri, s-ar putea ca după ce ai câştigat alegerile să nu poţi face majoritate şi atunci de ce să vânturi un nume? Cel mai important este un program de guvernare pe care noi o să-l facem şi care va cuprinde pentru prima dată toate investiţiile până la nivel mic din fiecare sat, oraş, judeţ.

Citește și: DEZVĂLUIRI din intimitatea Simonei Halep

Nu exclud varianta ca eu să ajung premier. Dacă exclud varianta asta, ar însemna să nu mai avem mobilizare în partid. Dar, nu e țelul meu în viață.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

El crede că este puţin probabil că, dacă PSD va câştiga alegerile parlamentare, împreună cu ALDE, să nu fie acceptată o propunere din partea acestei alianţe. 

"Dacă noi o să câştigăm alegerile, (...) şi probabil numai cu ALDE putem face majoritatea şi această majoritate merge la Cotroceni şi propune o variantă de prim-ministru, îmi vine greu să cred că preşedintele, împotriva unei majorităţi constituite, desemnează o altă persoană. Ca să ajungem la ce? La alegeri anticipate?", a adăugat liderul PSD.

Citește și: Un ministru mincinos: Bostan, prins cu minciuna! DOVADA AUDIO că l-a mințit pe Cioloș, dar și pe români

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.