Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea ANUNȚĂ cum se va forma noul Guvern/ VIDEO

captura TV
Liviu Dragnea

PSD va merge singur în alegeri, pentru prima dată de mult timp, fără a mai face compromisuri cu cineva căruia, la un moment dat, "i se poate deschide un frigider cu nu ştiu ce cadavre", a afirmat marţi seara preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Citeşte şi: AUTODENUNȚUL original al lui Sebastian Ghiță depus la Parchetul General / DOCUMENT

"Acum mergem singuri în alegeri. A fost unul din motivele pentru care am insistat, chiar dacă am avut discuţii, am încercat, am discutat mult cu colegii din partid - după prima dată după mulţi ani, nu-mi dau seama dacă au mai fost situaţii din astea, PSD îşi asumă să meargă singur în alegeri, pentru că vreau să am garanţia că tot ceea că spunem şi vom spune în programul de guvernare (,..) vom putea duce la capăt. Să nu mai fiu obligat să fac compromisuri cu unul sau cu altul care la un moment dat se trezeşte că cineva îi deschide un frigider şi vede nu ştiu ce cadavre pe acolo", a declarat Dragnea la Antena 3. 

Un alt motiv pentru care PSD va merge singur în alegeri, a adăugat el, este "situaţia în care a ajuns România astăzi". 

"Obida care e din ce în ce mai mare la din ce în ce mai mulţi români din cauza acestui guvern care nu vorbeşte limba română, vorbeşte limba tehnocrată sau a multinaţionalelor, este atât de mare încât toţi, cel puţin noi din PSD, suntem încărcaţi cu această hai să-i zicem misiune care ne-o asumăm să punem rânduiala în ţară, nu împotriva cuiva, a unor persoane, a unor instituţii sau ordinii de drept (...) până la instituţii de forţă care consideră că trebuie să-şi arate muşchii în permanenţă şi să dea impresia că totuşi sistemul conduce România. Linia roşie în programul de guvernare este în primul rând omul şi nu sistemul", a arătat preşedintele PSD.

Vezi și: VERDICTUL crunt dat de profesori universitari: 'Kovesi A PLAGIAT'

Potrivit acestuia, cei "trei-patru" care au iniţiat şi construit proiectul politic USL "au greşit-o cu toţii".

Vezi și: SURSE - Răzbunarea lui Tăriceanu, în războiul deschis cu PNL

"Nu mai contează, unul mai mult, altul mai puţin, în momentul în care l-am rupt. Cele 3-4 definiţii sau afirmaţii cu care mergeam în campanie le-am făcut eu. (...) În afară de cuvântul meu, determinarea mea şi de ceea ce fac de un an de zile nu am ce spune în plus dar un argument ar fi - eu cel puţin am înţeles unde am greşit. În primul rând că încrederea care ne-a fost acordată, o încredere uriaşă la vremea respectivă, n-a fost tratată de noi cu responsabilitate la înălţimea necesară pentru acea încredere. Eu personal am suferit pentru asta, începând cu referendumul de 7,4 milioane de români, am fost desconsiderat de 9 inşi şi de cei din spatele lor care i-au împins şi care i-au manevrat", a argumentat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.