Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță înființarea unei MEGA-COMPANII: Discuțiile pe care le-a avut cu premierul Mihai Tudose

Inquam Photos / George Calin
Inquam Kovesi Dragnea Kovesi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şeful PSD, a anunţat marţi, la Călăraşi, că a discutat cu premierul Mihai Tudose despre înfiinţarea în cel mai scurt timp - maximum o lună - a unei Case române de Comerţ.

"Am vorbit cu prim-ministrul şi, în foarte scurt timp, vom înfiinţa o Casă română de Comerţ, o companie de stat care să înceapă să se implice în relaţiile şi de import-export şi de preluare a produselor agricole şi legumicole şi zootehnice. De exemplu, sunt foarte multe cereri de miei, de oi din diverse ţări, din Golf, sunt, de asemenea, solicitări mari din China, de cantităţi uriaşe de carne. Este aproape imposibil ca un trader să vină să 'se plimbe' prin România şi să găsească el o sută de mii de capete sau două sute de mii de capete de oi sau de miei. De asemenea, cu cerealele, cu legumele la fel", a declarat Dragnea, la Călăraşi.

Citește și: Știați? Cât câștigă un model de videochat în România, la un program normal de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână

Potrivit lui Dragnea, viitoarea companie, după ce va fi înfiinţată, va deveni un actor important în domeniu, scrie agerpres.ro.

"Sigur că unii se vor supăra, ne vor critica (...) , dar până la urmă interesul nostru este al producătorilor români. Va fi înfiinţată în maximum o lună, să vedem dacă e nevoie de HG sau de lege", a precizat liderul PSD.

Citește și: O fostă vedetă a Antenei 1 face declarații șocante! Ce job ar fi dispusă să încerce .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.