Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță MARELE CUTREMUR ce va lovi România: 'Vor fi mulți care vor începe să vorbească, o să ducă treaba la capăt pentru că mai e puțin'

Liviu Dragnea anunță că se va produce un adevărat cutremur. Un cutremur în justiție, în care va fi devoalat sistemul care a lucrat în ultimii ani. Dragnea spune că mulți vor începe să vorbească și așteaptă să fie chemați.

Primul vizat de Dragnea e George Maior, fost șef al SRI, actual ambasador al României în SUA. Dragnea consideră că Maior nu se poate să nu știe de ce făcea subalternul său, Florian Coldea. La Antena 3, Dragnea a punctat că lupta despre care vorbește e aproape de final.

Citește și: Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

”Vor fi mulți care vor începe să vorbească. Din toate zonele. Au văzut că eu nu am cedat. Au văzut că Parlamentul începe să înțeleagă care e rolul lui și parlamentarii încep să prindă curaj, încep să se formeze comisii de anchetă, la CCR nu mai au influență presiunile. Judecătorii CCR nu mai sunt în câmpul tactic. E un semnal de însănătoșire, e instituția fundamentală în domeniul respectării Constituției. Oamenii așteaptă să fie chemați să spună to ce știu. Nu ne pot închide pe toți. Rămân suficienți care să ducă treaba la capăt pentru că mai e puțin.”, a declarat Dragnea.

Șeful PSD spune că această schimbare a sistemului ar trebui discutată și cu președintele Klaus Iohannis. ”El ar trebui să pornească discuția!”, i-a transmis Dragnea.

Citește și: Probleme serioase pentru GIGANȚII din telefonie! Ce jucător de-abia intrat pe piață oferă abonamente cu 2 euroNu am vorbit cu președintele Klaus Iohannis, cred că ar trebui să pornească de la el discuția. Eu sunt deschis. Am așteptat și încă mai aștept. Ceea ce s-a pornit nu se va opri, sunt absolut sigur. Cei care mai susțin acests sitem corupt, corupt în profuzime, care a produs victime, care a omorât oameni, sunt din ce în ce mai puțin și nu înțeleg că procesul e ireversibil, cu toate presiunile și manipularile. Cedează! Nu mai e foarte mult. Din câte îmi aduc aminte, Florian Coldea nu era singur la SRI. Era și George Maior. Trebuie să ajungem la adevăr cu Coldea, e legendă sau adevăr. Nu știu ce făcea George Maior, nu trebuie să plecăm după fentă. Se dau legendele la o parte și se fac cercetări pe fapte, pe documente.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: După călătoriile studenților, CFR vine cu o nouă GRATUITATE! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.