Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță negocieri cu UDMR pentru guvernare: 'Avem relații bune și civilizate'

udmr

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Constanţa, că nu exclude ca PSD şi ALDE să formeze după alegeri o majoritate în Parlament împreună cu UDMR, menţionând că până în prezent nu au avut loc discuţii în acest sens.

"Deocamdată nu am avut discuţii, dar nu excludem, pentru că relaţiile, şi ale noastre şi ale ALDE, ale mele personal şi ale lui Călin Popescu Tăriceanu, cu colegii de la UDMR au fost şi sunt bune şi civilizate. (...) Dar eu cred că astfel de discuţii e foarte bine să se întâmple după alegeri", a spus preşedintele PSD.

Citește și: Un nou transfer de senzație. Continuă exodul oamenilor lui Ponta/ UPDATE

Referitor la colaborarea dintre PSD şi PMP, în condiţiile în care există consilii locale cu majorităţi formate între cele două formaţiuni politice, Dragnea a afirmat că doar astfel, în unele judeţe, pot fi puse în practică promisiunile făcute în campania pentru alegerile locale, precizând că social-democraţilor le este interzisă orice alianţă cu PNL.

"Sunt câteva locuri în ţară unde s-au constituit majorităţi inclusiv cu PMP, pentru că era nevoie să poţi să pui în practică ceea ce ai spus în campania electorală. (...) Nu am acceptat să facem majoritatea la Bucureşti şi nu avem de gând să facem, iar ceea ce am stabilit la nivel naţional că e interzis să se facă, orice alianţă cu PNL", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea citat de agerpres.ro.

Vezi și: ZVON - Dezertare masivă din PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.