Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță obiectivele de politică externă: relația cu Rusia și SUA

liviu dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat care va fi atitudinea PSD în relațiile externe, dacă partidul va ajunge la guvernare. Dragnea susține că în ciuda alegerii lui Trump în SUA nu ar trebui să schimbe foarte mult relația strategică între România și SUA.

Citește și: SONDAJ- Dragnea și PSD SPULBERĂ tot. Revenire de formă pentru PNL și Gorghiu

Citește și: SIMULARE - NEBUNIA din sondaje: cine face majoritate, după 11 decembrie

”Nu cred că este indicat ca România să aibă schimbări bruște în politica externă, iar relația cu SUA va decurge normal. Noi avem un parteneriat stragic cu SUA”, a declarat Liviu Dragnea, la emisiunea ”Ambasador România”, de la Realitatea TV.

În ceea ce privește relația cu Rusia, Liviu Dragnea a explicat că aceasta e bine ”să rămână așa cum este acum”, susținând că România nu trebuie să se precipite în relațiile externe.

De asemenea, Liviu Dragnea anunță și care vor fi obiectivele de politică externă ale României, în relația cu Uniunea Europeană.

”Creștere economică, dar o creștere economică stabilă, durabilă. România a plecat dintr-o groapă economică în 2012, noi am adus-o pe creștere economică stabilă prin măsurile fiscale luate în 2015. Acestea au dat rezultate în 2016, dar din cauza acestui Guvern am început să scădem. Fără investiții nu mai sunt motoare care să susțină

Românii au câteva obiective clare: securitate, stat de drept și securitate. Noi avem 14 voturi pe care nu le-am folosit niciodată la potențialul maxim. S-au obișnuit să meargă și să ia notițe, dar noi avem nevoie să facem mai mult de atât, pentru că România trebuie să devină o forță în Europa”, a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.