Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță OFENSIVA TOTALĂ: 'Nu mai pot fi oprite, nu e exclus un miting mare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam rezist

Liviu Dragnea anunță că s-a opus ca PSD să organizeze un miting de amploare la București, dar nu exclude ca o astfel de mișcare de stradă să aibă loc în perioada următoare. Șeful PSD a vorbit și despre mitingurile programate să aibă loc în mai multe reședințe de județ în care social-democrații dețin controlul. Dragnea spune că mișcarea de stradă pregătită de PSD nu mai poate fi oprită de nimeni, iar totul va culmina cu un mare miting în care se va pune presiune ca teme importante să fie discutate și luate decizii.

Invitat la Antena 3, la emisiunea realizată de Mihai Gâdea, ”Sinteza Zilei”, liderul PSD a spus că România se îndreaptă spre statulul de stat polițienesc.

”Mitingurile județene care au început nu pot fi oprite de nimeni. Nu e exclus un miting mare al PSD, un miting care să vizeze începerea unei discuții profunde despre justiție, despre rolul președintelui, despre rolul puterilor în stat. Dacă vrem, în 10 ani, să avem un stat polițienesc, pentru că în ritmul ăsta acolo ne ducem, sau un stat democratic.”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.