Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță un TSUNAMI al DNA în PSD și în Guvern: NU mai există membru PSD fără dosare

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea parlament PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că, în acest moment, nu mai există niciun membru al conducerii PSD care să nu aibă un dosar. De asemenea, Dragnea susține că nici în Guvern nu stau lucrurile mai bine și sunt pe țeavă la DNA și o serie de miniștri.

”Eu nu cred că există un membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar făcut. Am ajuns să nu mai cred acest lucru. Este îngrozitor, nu este năucitor! Sper să nu fie așa, dar ați văzut lideri locali (...) Ați văzut cazul domnului Maricel Popa. Omul ăla a fost seizat că o firmă toarnă asfalt peste bălegar, merge acolo, oprește lucrările și sesizează Parchetul. Maricel Popa se alege cu dosar pentru că nu a făcut expertiză tehnică. La ce să facă, la bălegar?”,a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Liviu Dragnea susține că principalul beneficiar al Sistemului este președintele Klaus Iohannis.

”Principalul beneficiar al acestor mișcări ale Sistemului este domnul Iohannis (...) Nici nu este nevoie ca domnul Iohannis să comande. Eu vă spun cum funcționează acest Sistem și dacă dumnealui nu înțelege cu Sistemul l-a sărit pe domnul Băsescu, așa îl va sări și pe el, atunci va pierde. Interesul Sistemului este să păstreze situația actuală. Cu cineva la Cotroceni care tolerează acest sistem, atunci interesul lor este să se perpetueze acest sistem.

Dacă eu eram băiat cuminte, nici eu, nici cei care au fost azi la DNA nu aveam nicio problemă. Dacă la alegerile locale luam un scor bunicel, la parlamentare la fel, atunci nu se mai întâmpla nimic din ceea ce s-a întâmplat”, a mai declarat Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.