Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, anunț de ULTIMĂ ORĂ din SUA: Cu cine s-a întâlnit liderul PSD / FOTO

Facebook / Liviu Dragnea
liviu dragnea ed royce

Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, se află în SUA, unde va participa, alături de premierul Sorin Grindeanu, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump.

Liviu Dragnea s-a întâlnit miercuri cu președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce. Tot miercuri Dragnea a avut o primă întâlnire extrem de importantă cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump.

Se fac jocurile pentru Congresul PNL. Pe cine vrea să impună Blaga. Ar fi implicat Cotroceniul

„Ieri am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României din Statele Unite: președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce. 
A fost o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile. 
I-am transmis la rândul meu atașamentul României față de parteneriatul strategic cu SUA, precum și angajamentul guvernului de la București de a dezvolta relațiile politice și economice dintre cele două țări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că România va fi în continuare un pilon de încredere al relațiilor transatlantice.”, scrie Liviu Dragnea, pe Facebook.

Cine este Ed Royce?

Ed Royce este președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, funcție pe care o cupă din ianuarie 2013. Este unul dintre cei mai vocali susținători ai unei politici externe care să mențină SUA pe o poziție de siguranță și de leadership mondial.

În mandatele anterioare a fost președintele Subcomisiei pentru terorism, non-proliferare și comerț și președintele Subcomisiei pentru Asia-Pacific.

Prioritățile sale la nivelul Congresului Statelor Unite ale Americii sunt securitatea națională, reforma fiscală, combaterea criminalității, apărarea dretpurilor victimelor, reforma educației și crearea de locuri de muncă.

Este de asemenea membru al Comisiei pentru servicii financiare, activând în alte două subcomisii: Subcomisia piețelor de capital și a companiilor finanțate de guvern și Subcomisia de pieței imobiliare și de asigurări. Este un susținător al reformei sistemului de acordare a creditelor ipotecare (housing finance reform) în sensul restrângerii intervenției instituțiilor guvernamentale pe piața imobiliară.

Ed Royce a fost ales în Camera Reprezentanților din partea districtului 39 din statul California, care cuprinde zone din Los Angeles, San Bernardino și Orange.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.