Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunţă că din 2018 va începe un program de investiţii în zonele balneare

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea parlament PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în staţiunea Băile Herculane, că de anul viitor vor începe mai multe investiţii în zonele balneare din ţară.

'Am vorbit şi cu domnul prim-ministru şi cu colegii mei atât despre Băile Herculane, cât şi despre zona balneară din România. Este un pachet gândit de noi anul trecut. Anul 2018 va fi anul în care va începe acest program, prin mai multe metode. Una va fi Fondul suveran de dezvoltare şi investiţii şi, de asemenea, investiţiile în infrastructură către aceste zone balneare, masterplanul de turism. Chiar pe parcursul zilei am discutat în Comitetul Executiv şi eu şi premierul şi i-am cerut domnului Felix Stroe (ministrul transporturilor - n.r.) să nu uite că avem un angajament pentru realizarea, de exemplu, a drumului Câmpu lui Neag - Băile Herculane, care este un drum important şi pentru Băile Herculane şi pentru Valea Jiului', a afirmat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Liderul PSD s-a aflat vineri în staţiunea Băile Herculane, unde s-a desfăşurat Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.