Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, atac EXTREM la Sorin Grindeanu și miniștri, în spatele ușilor închise/SURSE

exclusiv

Președintele PSD Liviu Dragnea a lansat un atac foarte dur la adresa lui Sorin Grindeanu, în spatele ușilor închise, în ședința Comitetului Executiv. Dragnea a spus că anumiți miniștri nu au vrut ”din lene” să citească programul de guvernare și din acest motiv ”Sorin a ajuns la concluszia că nu se poate implementa programul”.

”Încet, încet ne dăm seama de ce am ajuns aici. Dragi colegi din Guvern, nu ați fost în Parlament când s-a votat programul? Am stabilit noi în partid că miniștrii vor fi mai mult plecați? Este un singur ministru al Turismului.

Este important ceea ce se întâmplă pentru PSD, este important pentru mine, dar m-am obișnuit să decontez tot ce se întâmplă rău în România. Problema mea nu este ce cotă de încredere am astăzi, dar dincolo de cota fiecăruia, aceste sondaje nu rămân în istorie, ci ceea ce s-a întâmplat în timpul guvernării, ce am făcut din ceea ce am promis. Am reușit împreună din vara lui 2016 să creionăm un program de guvernare. Nu știam atunic exact cât de imens este potențialul Romniei. 18% creștere economică în 2020? Este perfect posibil. Fiecare dintre măsurile programului de guvernare reprezintă un motor de creștere. Ceea ce facem aici nu este împotriva lui Grindeanu sau împotriva unui membru al Guvernului, dar nu mai putem face cosmetizări. Nu se poate da vina pe funcționarii din ministere. Este vorba de un lucru esenția: unii din lene, din neștiință n0au vrut să citească programul și astfel Sorin (Grindeanu n.r.) a ajuns la concluzia că nu se poate implementa programul.

România este cea care contează aici! Șansa este ca acest program să fie pus în aplicare!”, a spus Dragnea în ședința Comitetului Executiv, conform unor surse participante la ședință.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.