Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, atac violent la adresa lui Klaus Iohannis: 'Pune sistemul pe mine, lucrează coordonat cu noua alianță PNL - DNA' / VIDEO

dragnea iohannis

Liviu Dragnea a lansat un nou atac violent la adresa președintelui Klaus Iohannis. Asta, după ce șeful statului i-a cerut, din nou, demisia președintelui Camerei Deputaților.

”Nu e prima dată când îmi cere demisia. Are această plăcere. Mai pune câte o parte din sistem pe mine, iar îmi cere demisia. Așa se lucrează.  Lucrează foarte bine coordonat. Se pare că e o colaborare bună cu noua alianță politică PNL - DNA, pe care am văzut-o la șueta politică de acum zâteva zile.”, a precizat Dragnea.

Citește și: Premierul Mihai Tudose le furnizează material procurorilor DNA! Dezvăluirea INCENDIARĂ făcută, joi, în Parlament

Dragnea a anunțat, din nou, că refuză invitația lui Klaus Iohannis de a participa, împreună, la ceremoniile dedicate zilei de 1 Decembrie.

”O să merg la paradă, o să vedem unde, în țară. O să discutăm la partid și o să vedem care e cel mai bun loc. Nu accept invitația președintelui pentru că nu cred în ea.”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Primarul Gabriela Firea are propriul ziar! Cine se ocupă de el – a colaborat și în trecut cu edilul Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.