Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea bate cu pumnul în masă: Ce ordine a dat în PSD

PSD
liviu dragnea

În numai 6 zile, românii își aleg parlamentarii pentru următorii 4 ani. PSD e favorit în sondaje și ar putea să facă și majoritatea parlamentară. Chiar dacă nu a anunțat pe cineva vor propune premier, social-democrații spun că au de unde să aleagă.

Liviu Dragnea se ocupă cu recrutarea de miniștrii. Le-a făcut portretul-robot și a bătut cu pumnul în masă la ședințele cu subordonații și a spus-o și la B1 TV. Totuși, trebuie menționat că șeful PSD a vorbit ca și când el ar fi viitorul premier. În plus, a spulberat varianta vehiculată de Victor Ponta conform căreia Rovana Plumb s-a afla pe lista scurtă cu numele ce ar putea fi propuse la Palatul Victoria.

Citește și: ȘOC în box: Primul campion mondial din istoria României a fost ARESTAT în Italia

”Au fost câțiva miniștri care în prima lună erau foarte energici. Apoi, au venit secretara, consilierii și au început să-i laude și să le spună să se protejeze. Avem nevoie de oameni care să lucreze mult. Dacă o rotiță sau două nu funcționeză, tot programul se gripează. Grila în desemnarea miniștrilor e foarte dură. Trebuie să fie oameni cu viziune, să fi lucrat cu mine la acest program, să aibă curaj, să aibă viziune, să relaționeze cu partea din societate din acel sector. Acestea vor fi criteriile. Nu de frumusețe, de obedineță, de prietenie.

Le-am spus: prima ședință e singura de guvern în care nu veți veni cu nimic, apoi nu vă mai permit. Premierul propus va fi bărbat, va fi cel în care avem încredere să pună în aplicare programul nostru de guvernare. Mulți se auto-propun, dau ei liste ca să fie și ei acolo. Nu mai e concurs de frumusețe formarea guvernului. ”, a spus Liviu Dragnea la B1 TV.

Întrebat fiind dacă el va fi propunerea de premier a PSD, Dragnea a răspuns: ”Depinde dacă trec grila. Vorbim după alegeri. Nu va fi niciunul dintre cei vânturați pe la televizor în ultimele zile.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.