Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea cere femei în PSD: Să arate foarte bine și să fie foarte pregătite

Facebook
dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, la Constanţa, că ponderea femeilor pe listele PSD pentru Parlament va fi 'foarte mare', precizând că îi va fi uşor să le selecteze în condiţiile în care social-democratele 'arată foarte bine' şi sunt foarte bine pregătite.

"Va fi foarte mare (ponderea femeilor PSD pe listele cu candidaţi - n. red.). (...) În privinţa preferinţelor, îmi este uşor pentru că la PSD toate doamnele şi domnişoarele arată foarte bine şi foarte bine pregătite. Trebuie să fie bine pregătite pe domeniul pe care vor dori să activeze în comisiile din Parlament, să aibă o relaţionare socială bună şi de un nivel ridicat în comunitatea din care provin, să ştie să comunice, să fie membre active de partid şi să fie totuşi loiale partidului şi să înţeleagă că intră şi vor face parte dintr-o echipă care se doreşte performantă în Parlament", a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 a fost filmată în timp ce făcea videochat / FOTO

El a menţionat, referitor la toţi candidaţii PSD pentru Parlament, că doreşte ca social-democraţii din viitoarea structură legislativă să fie activi şi dinamici.

"Nu vreau să fie în Parlament, cel puţin din partea PSD-ului, vreun deputat care să nu aibă drag de muncă, care să nu meargă la comisii, (...) un deputat care dacă merge în comisie să ştie proiectele de legi pentru că este de specialitatea respectivă, care să fie prezent la vot şi care să fie un om activ şi dinamic în Parlamentul României. Am vorbit cu colegii mei, toţi au acceptat lucrul ăsta, au înţeles şi în sensul ăsta vom face liste", a spus liderul PSD.

Citește și: Galaxy Note 7 va ajunge mai târziu pe piață: Ce s-a întâmplat

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), Viorica Dăncilă, a menţionat trei dintre calităţile pe care trebuie să le îndeplinească membrele de partid pentru a putea candida pentru Parlament.

"În primul rând, noi avem femei care sunt foarte bine pregătite profesional. (...) În al doilea rând, să aibă activitate susţinută în cadrul partidului, pentru că nu ne permitem să facem experienţe şi în al treilea rând să fie susţinută şi de organizaţia judeţeană din care face parte, pentru că, aşa cum a specificat domnul preşedinte Liviu Dragnea, nu vor veni candidaţi impuşi. Candidaţii, fie că sunt femei sau tineri, vor face parte din organizaţia judeţeană respectivă", a declarat reprezentanta OFSD citată de agerpres.ro.

Citește și: A fost descoperită o planetă asemănătoare Pământului: E potențial locuibilă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.