Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea cere o ANCHETĂ din partea unor 'PROCURORI SERIOȘI': Pe cine a pus ochii

Inquam Photos / Liviu FLorin Albei
Dragnea DNA Inquam Photos

Liviu Dragnea e supărat că procurorii au decis să deschidă un dosar despre posibilele sale afaceri din Brazilia și închid ochii la ceea ce se întâmplă în România. Șeful Camerei Deputaților a cerut ca ”procurori serioși” să facă anchete despre cum se scot banii din țară și a vorbit despre mafia din importurile de legume și fructe, dar și de cea din domeniul cărnii. Un alt subiect sensibil atins de liderul PSD a fost cel al vămilor, unde performantele scanere au fost defectate intenționat.

”Nu ştiu ce viziune au procurorii şefi. Sunt mulţi oameni care mi-au trimis mesaje cum nu se deschid dosare faţă de primii 10 indivizi care scot sume mari din România. Eu vorbesc despre mafia din cele două categorii de import: legume şi fructe şi de carne şi produse din carne. Nu am văzut nimic spectaculos. Nicio anchetă serioasă, de ce cele 14 scannere nu mai merg brusc după ce au fost instalate?! Camionul venea brusc şi intra în ele. Când le montau, după 4 luni, intra un tir şi le dărâma. Merita o anchetă, dar nu e o chestiune atât de importantă ca Brazilia...Vorbim de miliarde pe care ţara le pierde anual. Dacă asta nu e mafie, nu şti care ar fi.”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.