Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dă cel mai DUR mesaj pentru Klaus Iohannis: Sper SĂ NU se ajungă acolo

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea îi dă cel mai dur mesaj lui Klaus Iohannis după ce președintele a întărit că premierul va fi propus de el, după consultări, și doar conform criteriilor sale.

”Vreau ca președintele să fie al tuturor românilor, și al meu, ca cetățean român. Sper să apară sau să devină omul care se poate ridica deasupra supărărilor fiecărui partid.

Eu nu vreau un război politic. Eu nu o să părăsesc frontul dacă se întâmplă ceva, dar sper să nu se ajungă acolo. Am auzit că se vorbește de negocieri. Nu sunt negocieri, ci consultări. Președintele, în opinia mea, poate e greșită, dar e și de la CCR, poate interveni doar dacă în Parlament, după alegeri, nu se pot decide grupurile politice. Nu e nici constituțional, nici corect.

Daca acea lege nu va mai fi, discutam doar de conditia matematica.Premierul trebuie să îndeplinească acea condiţie matematică. Dacă ai în faţă majoritatea, soluşia e rezolvată, deci avem un guvern stabil. La consultări îi vom spune preşedintelui numele premierului. Înainte de ajunge la Cotroceni vom ajunge la un acord cu ALDE pentru numele premierului. Nu vreau să pun presiune pe nimeni, dar preşedintele trebuie să respecte constituţia.

Nu ştie nimeni ce are în minte preşedintele. Eu nu am de gând să forţez nicio lege. Nu am de gând să iniţiez niciun demers.”, a declarat Liviu Dragnea la Alexandria, în Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.